Sjec Danmark ny FCR Plus Partner

6. april 2017

Pressemeddelelse

Endnu engang kan vi sige velkommen til en ny partner, som vi glæder os til at byde indenfor i vores erhvervsnetværk her i FC Roskilde

​SJEC Danmark er regionens eneste leverandør, og tilbyder alt fra rådgivning til installation for alle byggeprojekter med elevatorer, lifte, rulletrapper, rullefortove og automatiske dørsystemer.

SJEC Danmark udfører Arbejdstilsynets lovpligtige eftersyn, samt tilbyder kundetilpassede vedligeholdelsesaftaler som dækker eftersyn og service på alle anlæg og alle fabrikater.

SJEC Danmark har døgnbemandet alarmovervågning og vagtordning i hele landet, og er lager­førende i de fleste reservedele.

Ejer af SJEC Danmark Claus Thorsen udtaler følgende ved indgåelsen at aftalen: "nu støtter vi allerede FC Jyllinge, så det bliver super spændende at følge “storebror” byenshold, og så samtidig få muligheden for at være en del af det fantastiske netværk som FC Roskilde har etableret."

"Vi glæder os til at byde SJEC Danmark velkommen i vores netværk, og samtidig være med til at sætte dem på landkortet her i Roskilde. Så et stort velkommen til", udtaler Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Besøg Sjec Danmark