Simon Richter valgte FC Roskilde

PRESSEMEDDELELSE FRA FC ROSKILDE

Der har været mange spekulationer om, hvor Simon Richter ville fortsætte karrieren, efter at han og HB Køge blev enige om at gå hver til sit efter sidste sæson. Nu er karrieren imidlertid sat i gang igen, efter at han er blevet enig med FC Roskilde om at tørne ud for klubben, når det om få dage går løs i NordicBet ligaen.

Jeg fik muligheden får at træne og spille med i en af klubbens træningskampe her i opstartsperioden, og det var en god oplevelse, siger Simon Richter. Jeg kender i forvejen mange fra holdet, så også det har gjort det lettere at vælge. Hertil kommer, at jeg synes FC Roskilde er professionelle og har et godt projekt, som jeg gerne vil være en del af. så nu er det bare om at komme i gang, siger Richter.

I FC Roskilde er man utrolig glade for at få Simon Richter ind i truppen. Klubbens træner Anders Theil siger: Simon lukker hullet efter Michael Stryger, som valgte at stoppe hos os efter den succesrige sæson i 2. division. Nu er vi igen dækket rigtig godt ind på backpladserne, hvilket gør, at vi ikke pludselig skal ud og opfinde noget ved skader eller formnedgang.

Hertil kommer, at Simon er en rutineret herre med over 100 kampe i de bedste rækker. Og han har på den korte tid, han har trænet med, virkelig løftet vores niveau, og det betyder meget for truppen at få en kvalitetsspiller ind. Simon er rigtig god på bolden, har blik for det hurtige spil og har en rigtig god indstilling. En super signing af klubben, slutter Theil.

Spørgsmål vedrørende denne pressemeddelelse kan rettes til Anders Theil på mobil nr. 61 62 37 44.