Sikkert videre til 2. runde i Sydbank Pokalen

1. september 2020

FC Roskilde gik her til aften videre i pokalturneringen, efter en storsejr på udebane mod Boldklubben Frem Sakskøbing (Lolland Falster-serien).

Hjemmeholdet var et sympatisk bekendtskab, en lille hyggelig klub, der gav alt hvad de havde i sig, men de kæmpede dog forgæves mod overmagten fra domkirkebyen.

BK Frem Sakskøbing formåede at holde stand i 1. halvleg, så pausestillingen var 0-0. FC Roskilde havde dog det meste af spillet - nærmest alt spillet - og spillede sig frem til flere store chancer. De fleste blev dog sendt over eller forbi målet - Andreas Maarup havde endda en fin afslutning på stolpen efter godt et kvarters spil. På en god aften, havde det stået 0-3 ved pausen, da det reelt var spil til ét mål.

I 2. halvleg kom der imidlertid "hul på bylden", og FC Roskilde begyndte at omsætte de store chance og det spilovertaget til mål.

58 min: (0-1) Andreas Maarup bringer FC Roskilde med en flot afslutning på et indlæg fra Oliver Juul.

67 min: (0-2) Indlæg fra højre side - der opstår klumspil foran hjemmeholdets mål -  Isaac Kannah får sidste fod på bolden.

70 min: (1-2) Sakskøbing sender en lang bold frem - FC Roskilde-forsvaret er passive og får ikke clearet bolden, der i stedet smutter helt frem til Frederik Vang. Hurtige Haris Campara kommer dog imellem, får lopper bolden elegant over en prisgivet Vang i FC Roskilde-målet.

80 min (1-3) Oliver Juul går til baglinjen i højre side og løfter bolden ind i feltet - her står tårnhøje Mileta klar og sætter hovedet på bolden.

86 min: (1-4) Der bliver begået frispark mod en FC Roskilde-spiller som dommeren enten overser, eller giver fordel på - Isaac sætter tempo, og rykker fri med hjemmeholdets keeper, Johannes Just Hansen - der i øvrigt stod en ganske udmærket kamp - og lopper den over ham og i det tomme mål.

89 min: (1-5) Oussama trækker på tværs i banen fra højre side - da han har sat 3-4 mand og foran mål ved kanten af feltet, tordner han bolden i kassen lige under overliggen med et drøn, der dykker på helt eventyrligt vis. Ingen chance for keeperen.

90 min: (1-6) Mileta lukker målfesten med hans anden scoring. Han tager et direkte frispark, der lander i muren - bolden springer tilbage til ham og anden gang sender han bolden i netmaskerne ved nærmeste stolpe.

2. runde i Sydbank Pokalen afvikles 6. - 8. oktober. Nærmere følger når der har været lodtrækning og kamptidspunktet er blevet fastsat.

Kampfakta

BK Frem Sakskøbing - FC Roskilde 1-6 (0-0)

Tirsdag, den 1. september 2020, kl. 17.15

JP Air Tech Arena