Sikker sejr i sæsonens sidste hjemmekamp

28. maj 2021

Et solbeskinnet Roskilde Idrætspark lagde græs til sæsonens sidste hjemmekamp. En kamp der skulle vindes, hvis håbet om at kunne erobre 6. pladsen skulle bevares.

Aftenens gæster var Slagelse B&I, der inden kampen åndede FC Roskilde i nakken. De var blot et enkelt point efter "De lyseblå", så mere tæt kunne det næsten ikke blive.

Slagelse havde i oktober sidste år vundet det omvendte opgør på eget græs med 3-1, så FC Roskilde var opsatte på at tage revanche - hvilket var nemt at få øje på, da kampen blev fløjtet i gang.

Inden kampen blev der uddelt blomster til anfører Andreas Hermansen og Daniel Segev Jørgensen for at have rundet 50 kampe tidligere på sæsonen. Blomster var der også til dommer Milad Rajabi, der dømte sin dommerkarrieres sidste kamp i aften.

FC Roskilde spillede frisk til fra starten af kampen, og sad faktisk på hele 1. halvleg. Gæsterne havde et par omstillinger, hvor de kom til afslutninger - dog uden at blive rigtig farlige - lige med undtagelse af en enkelt situation, hvor stolpen stod i vejen. Ellers stod der FCR på det meste - både spil og chancer - og de kunne fortjent gå til pause med en 1-0 føring.

Casper Neerborg kom ind i pausen, og det viste sig at være en god disposition af cheftræner Michael Jørgensen. Neerborg tegnede sig nemlig for to mål inden der var spillet et kvarter af 2. halvleg og så var kampen reelt lukket, da Slagelse ikke havde så meget at slå tilbage med.

Der blev leveret en helstøbt holdindsats fra gutterne med stærke præstationer hele vejen rundt. Det så hele tiden ud til, at FC Roskilde havde mere tro på tingene og det så ud til, at gutterne lige havde et gear mere at gøre godt med end gæsterne.

Se det hele endte med en sikker sejr til FC Roskilde på 3-0 efter en ret gedigen indsats. Det var en stor fornøjelse i dag!

Højdepunkter:

6': Langt indkast af Juul - Hermasen forlænger - Monday header på mål. Den var svær at få fart på, og Slagelse-målmand, Sebastian Olsen, snupper den helt oppe under overliggeren.

27': FCR i hurtig omstilling - bolden flyttes diagonalt ud til Philip Rasmussen i højre side. Han sender et fint indlæg i feltet, hvor Valdemar stanger til bolden, men desværre uden om målet.

28': Valdermar har bolden i mål, men det annulleres, da Valdemar havde hånd på bolden.

29': Magnus kommer til fin afslutning, da han banker på mål fra kanten af feltet - men keeperen er på plads.r vinkes for offside.

33': Slagelses Oussama Djafer-Bey (tidligere FCR) afslutter langt ude fra - Vang tager den uden problemer.

39': Slagelse slår et fladt ind i feltet fra venstre side - ingen får ramt på bolden, så den smutter igennem og rammer stolpen inden den ekspederes til hjørnspark.

43': Fint opspil i venster side - Mehmet sender Magnus til baglinjen - han sender den ind i feltet til Valdemar, der med ryggen til målet drejer bolden i mål med hælen bag om sit eget støtteben. Fantastisk flot kasse til 1-0.

Pause

53': FCR sender indlæg fra højre side - Valdemar går i uften og header den til modsatte stolpe, hvor indskiftede Casper Neerborg tager den til sig og sætter den i netmaskerne til 2-0.

54': Slagelse afslutter i fri position - Vang er på plads med en flot redning på en ellers hård og kompetent afslutning

56': Jean Claude Bozga header bolden i mål, men der vinkes for offside.

59': Magnus sender flot indlæg i feltet, hvor Casper Neerborg bliver dobbelt målscorer da han stiger til vejrs og stanger den i nettet ved modsatte stolpe.

60': Slagelse er farlige - Nicklas Venzel banker på kassen - Vang må ud i fuld længde og give hjørnespark.

72': Slagelse er igen på spil - de afslutter stenhårdt på mål - Chabert læser situationen og redder fabelagtigt flot med hovedet på stregen.

84': Bozga er igen nærgående med et hovedstød, men lige forbi FCR-målet.

90': Djafer-Bey sender fint indlæg i feltet, men det fine tilbud heades over mål. Slagelse var ganske enkelt uskarpe i dag.

91': Magnus i stærkt løb i højre side - han spiller på tværs til Skovgaard, der med en kontrolleret indersider afslutter fint - men keeperen er på plads.

93': FCR sender lang bold ind til luftstærke Valdemar, der header mod modsatte stolpe, hvor Guldbrandsen lige akkurat kommer en postgang for sent til at prikke den i kassen.

Dagens to målscorere - Valdemar Schousboe og Casper Neerborg (to mål).

Kampfakta


FC Roskilde - Slagelse B&I 3-0 (1-0)

Fredag, den 28. maj 2021, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 411

2. division

Dommer: Milad Rajabi

Linjedommere: Danny Kolding & Martin Egtved Munch Jørgensen

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Oliver Juul

Andreas Chabert

Andreas Hermansen (anfører)

Mehmet Coskun

Andreas Maarup

Philip Rasmussen

Magnus Krogh Hansen

Sebastian Elvang

Valdemar Schousboe

Monday Etim

 

Kampforløb:

35' Advarsel Monday Etim (FCR)
43' 1-0 Valdemar Schousboe (FCR)
45' Advarsel Nicklas Stott Venzel (SBI)
53' 2-0 Casper Neerborg (FCR)
59' 3-0 Casper Neerborg (FCR)
62' Advarsel Mikkel Andersen (SBI)
86' Advarsel Andreas Chabert (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Monday Etim Casper Neerborg
76' Mehmet Coskun Victor Guldbrandsen
76' Andreas Maarup Ali Shah
83' Philip Rasmussen Jacob Skovgaard
87' Andreas Chabert Daniel Segev Jørgensen

 

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)