SideBySide er ny netværkspartner

Vi er i dag blevet en netværkspartner rigere, da SideBySide er blevet en del af vores voksende erhvervsnetværk. Vi glæder os meget over, at så mange virksomheder vælger at støtte op om projektet!

Lasse Hansen fra FC Roskilde ser frem til samarbejdet:
“Endnu en tilføjelse til vores netværk er utrolig glædeligt. Vores erhvervsnetværk favner efterhånden bredt, og det er kun positivt for alle i og omkring netværket. Vi ser frem til samarbejdet med SideBySide.”

Om SideBySide:

Vores navn, SideBySide Business, er ikke tilfældigt valgt. Faktisk handler netværk om at stå sammen, skulder ved skulder.

Navnet klinger velkendt for de fleste jægere og er derfor også synonym med den fælles passion, som alle vores medlemmer deler. Men samtidig skal navnet også tages bogstavligt. At værne om hinanden, stå til rådighed for sparring, referencer og forretningsudvikling er en vigtig egenskab, som kendetegner netværkets sande værdier. Networking er en færdighed, der kræver præcision, teknisk indsigt og ikke mindst den rette indstilling.

Networking handler om business på den lange bane. Alle virksomhedsledere kigger på bundlinjen, og derfor skal spørgsmålet ”Hvad fik jeg ud af min indsats?” kunne besvares med ”Et positivt afkast!”

Hvert medlem afgør naturligvis, om afkastet skal måles i form af øget indtjening, løsning af komplekse problemstillinger eller udvikling af personlige og professionelle kompetencer.

Læs mere på SideBSide.dk