Sen scoring sikrer det ene point

20. april 2018

Det var en pragtfuld lun sommerlig aften og en dejlig bane - indbydende og klar til en god gang fodbold - der dannede rammer om aftenens udekamp. Kampen der skulle give Ørnene oprejsning efter Skive-kampen.

Og det blev det - dog efter en 1. halvleg, hvor Vejle Boldklub havde initiativet og viste stor farlighed med deres hurtige offensive folk.

Men FCR gav ikke op, og der blev givet og taget af et godt hjerte - og til sidst gav anstrengelserne pote.

Højdepunkter:

5' - VB viser tænder. Sousa vrister sig fri af Stender - afleverer skråt tilbage til Simone Branca, der afslutter, men Schram er på plads med en fin redning.

10' - Branca er igen på spil med en farlig afslutning, men situationen afvises af FCR-forsvaret.

21' - Morten Nielsen vender på sin marking og afslutter resolut fra kanten af feltet - men lige i handskerne på keeperen.

25' - Mads Lauritsen afslutter fra kanten af feltet - Schram igen med sikkert indgreb.

30' - VB bringer sig foran 1-0 på mål af Ba Loua efter indlæg fra venstre side - han opsnapper bolden, drejer rundt og banker den helt oppe under overliggeren, uden chance for Schram i FCR-målet.

PAUSE

47' - Emil har en fin afslutning fra kanten af det lille felt, men afslutningen bliver blokeret.

54' - FCR har bolden i mål. Fin frispilning fra Morten Nielsen til Thyge, der lægger den for fødderne af Valon, der triller den i mål. Der vinkes og fløjtes for offside på Thyge.

70' - FCR tæt på udligning Flot tur af Nille til Gehrt slår indlæg - bolden sender tilbage på tværs, hvor der lige mangler den sidste tå på bolden.

73' - Hårdt indlæg på dødbold - Schram bokser væk.

76' - Nøhr driver bolden frem med afleverer usparpt - forsvarsspilleren sender den dog lige i fødderne på ham igen - helt fri - men overrasket over at få bolden igen, og målmanden suser frem og snupper bolden.

89' - Lindberg misser lige den sidste dribling, hvor han ellers kunne bringe sig i fri position.

FCR er kommet rigtig godt med de seneste 20 minutter - 4. dommeren viser fem minutters tillægstid.

92' - FC Roskilde skaber dramatik - på den gode måde - ved at udligne til 1-1. Helten er Robert Larsen. Morten Nielsen arbejder fint i højre side og sender bolden ind til kanten af feltet - Halse header videre ud til Anders Nielsen, der banker på mål - bolden springer ud til Robert, der med fight og vilje til at vinde duellen, får bolden overstregen.

96' - I kampens  absolut sidste aktion er FCR såmænd ved at tage alle tre point - En super flot tværaflevering lander hos Lindberg i fri position, der egentlig nok bare skal smaske bolden på mål, men vælger at tage et træk, der dog desværre mislykkes.

Det blev en helt forrygende afslutning på en kamp, hvor FCR faktisk havde muligheden for at en sejr - det havde så ikke været fortjent, for Vejle Boldklub har mange fine tilbbud, og sidder på det meste af 1. halvleg. De taber lidt pusten i 2. halvleg, og hvor det så bare dejligt at kunne konstatere, at Ørnene viser så fin moral og fightervilje.

Robert sikrer FCR det ene point med et ægte "energi-mål", hvor han nærmest tackler bolden ind over stregen i to forsøg. Her en glad "Roberto" efter kampen.

Kampfakta

Vejle Boldklub - FC Roskilde 1-1 (1-0)

Fredag, den 20. april 2018, kl. 20.15

Vejle Stadion