Sejr i testkamp og så på træningslejr

I går spillede FC Roskilde sidste testkamp, inden truppen tager på træningslejr i Spanien i næste uge.

Avarta, fra 2. division, var på besøg i Roskilde Idrætspark og måtte tage hjem med et nederlag i bagagen.

Testkampen blev afviklet over 3 x 35 minutter, så begge hold kunne få maksimalt udbytte af kampen i forhold til de forskellige ting, som man ønskede at prøve af.

FC Roskilde vandt 2-1, og begge Roskildemål blev sat ind i første periode. Først var Emil Nielsen på pletten, efter 15 minutters spil - han fik en fin stikning i venstre side og viste sin hurtighed, da han rykkede sig fri og scorede sikkert i det lange hjørne. Fem minutter senere øgede Morten Nielsen til 2-0 efter indlæg fra Mikkel Nøhr.

I anden periode tabte FC Roskilde lidt "pusten" og lod Avarta komme mere med i kampen. Det resulterede også i, at de fik reduceret til 2-1. Der manglede opbækning i Roskilde-forsvaret og bolden blev sendt i en stor bue over Frederik Schram og ind i netmaskerne.

Der skete naturligvis en del udskiftning på holdet og i tredie periode satte FC Roskilde sig igen tungt på spillet og det blev stort set spil til ét mål. Kun manglende skarphed gjorde, at kampen kun endte 2-1 efter de 105 minutters spil.

Mandag går turen til træningslejr i Spanien, hvor den - ud over træning og socialt samvær -  også står på et par træningskampe. Kampene er ikke endeligt fastlagt endnu.

På FC Roskildes officielle Facebook-side vil der være daglige opdateringer fra træningslejren. Så gå ind og tjek den.

Når holdet, mandagen efter, vender hjem til Roskilde, er der mindre end en uge til, at efterårsturneringen starter med en udekamp mod bundproppen AB. Efter en lang vinterpause ved vi godt, at den slags kampe er livsfarlige, og spillere og stab er helt bevidste om vigtigheden af at være 100% klar fra første dommerfløjt.