Scorede fire mål og tabte 2-3

Når man producerer en del chancer, som nedenstående højdepunkter også vidner om, scorer fire mål - men to af dem i eget net - ja, så er det svært at vinde. Ser man over hele kampen leverede FC Roskilde ellers en godkendt indsats - holdet var offensivt indstillet og spillede frisk til fremad banen. Specielt i 1. halvleg var der chancer til flere scoringer.

Hovedsagligt i højre side blev der skabt meget offensivt. Mark Leth og Martin Andersen satte Silkeborg-defensiven under pres. Jan Kristiansen leverede igen i dag en gedigen indsat på midten af banen, hvor han lå og fordelte spillet fint - og han krydrede indsatsen med en scoring. Man kan godt se, at han befinder sig bedre og bedre på holdet og han viser flere gange prøver på hans mange kvaliteter.

Men da regnskabet skulle gøres op, var det Silkeborg, der løb med sejren. Ikke fordi de spillede bedre eller var farligere, men fordi FC Roskilde hjalp dem med de to selvmål og så fordi "De lyseblå" ikke selv kunne udnytte de mange tilbud.

Så det blev desværre ikke i dag, vi kravlede lidt op i tabellen igen.

Højdepunkter:

7. min - Mark Leth væltes omkuld i feltet og føler sig snydt for et straffespark

9. min - Brøgger spilles i dybden og spiller bolden på tværs ind foran målet - ved bagstolpen kommer en flyvende Mark Leth, men der kommer lige akkurat en Silkeborg-fod på bolden og prikker den til hjørnespark.

10. min - På det efterfølgende hjørnespark lander bolden på panden af anfører Nikolaj Hansen, der bagerst i feltet header bolden i netmaskerne til 1-0 føring.

17. min - Thygesen bryder igennem i højre side af feltet og banker på kassen - men lige på målmanden - riposten springer ud til ham igen, men den næste afslutning lander i sidenettet.

19. min - Flot opspil - igen i højre side. Bolden fordeles fint rundt og lander til Martin Andersen. Han slår et perfekt indlæg til Lars Brøgger, der header fint på mål. Målmanden må ud i fuld længde og bokse til hjørnespark.

21. min - Silkeborg sparker hjørnespark i deres venstre side. Bolde svæver ind i det lille felt. Frederik Vang i FCR-målet får fat i bolden, men bliver presset og taber derefter bolden ind i eget mål til 1-1. Ærgerligt!

35. min - FC Roskilde bringer sig foran 2-1 - igen kommer der et indlæg fra højrekanten Martin Andersen. Jan Kristiansen dukker op og dirigerer bolden i kassen med hovedet.

38. min - Lars Brøgger får bolden - igen dybt i højre side - og driber ind i banen og afslutter med venstre ben. Bolden ender dog desværre i sidenettet.

PAUSE

46. min - Silkeborg viste tænder med et nærgående forsøg lige over mål

53. min - Silkeborg bryder igennem i højre side og slår en flad hård bold ind foran mål. Lars Brøgger når ikke af flytte sig og får dermed sidste fod på bolden til 2-2.

57. min - Silkeborg har hjørnespark - header umarkeret på overliggeren - bolden springer i spil igen, hvor indskiftede Andreas Albers prikker bolden i netmaskerne til 2-3.

58. min - Igen flot opspil i højre side. Martin Andersen slår igen igen et rigtig giftigt indlæg - Mark Leth, der igen i dag arbejdede sten hårdt, flugter over mål.

64. min - Samme situation - Martin Andersen til Mark Leth, der denne gang helt fri header bolden over mål. Den ville bare ikke ind for Leth i dag. Han gjorde ellers alt hvad han kunne.

84. min - Efter et hjørnespark header Lars Brøgger i sidenettet.

Da dommeren fløjter af - efter tre minutters overtid - må "De lyseblå" konstatere, at det heller ikke i dag blev til en sejr. Silkeborg IF kunne rejse retur til Jylland med alle tre point i bagagen - til trods for overvægt i spil og chancer til hjemmeholdet. Et rigtig ærgerligt og ufortjent nederlag blev det til i dag. Gutterne havde mindst fortjent det ene point. Det havde i hvert fald været retfærdigt. Men det er jo ikke altid, fodbold er retfærdigt.

Lars Brøgger Hansen slog hovedet sammen med Silkeborgs Simon Jakobsen, så de begge måtte spillede videre med hovederne bundet ind.

Kampfakta


FC Roskilde - Silkeborg IF 2-3 (2-1)

Søndag, den 25. oktober 2015, kl. 15.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1118

Dommer: Michael Johansen

Linjedommere: Amir Sabic & Frederik Bak

4. dommer: Jakob A. Sundberg

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Stefan Hansen

Anders Møller Christiansen

Nikolaj Hansen (anfører) 

Anders Nielsen

Martin Andersen

Mikkel Thygesen

Jesper Bech

Jan Kristiansen

Mark Leth Pedersen

Lars Brøgger Hansen

 

Kampforløb:

10' 1-0   Nikolaj Hansen (FCR)
21' 1-1   Frederik Vang Larsen, selvmål (FCR)
35' 2-1   Jan Kristiansen (FCR)
48' Advarsel   Simon Jakobsen (SIF)
49' Advarsel   Mark Leth Pedersen (FCR)
53' 2-2   Lars Brøgger Hansen, selvmål (FCR)
57' 2-3   Andreas Albers (SIF)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
68' Martin Andersen Mikkel Nøhr Christensen
73' Mark Leth Pedersen Andreas Lissau
81' Mikkel Thygesen Bajram fetai

 

Ikke benyttede spillere:

Thomas Villadsen

Anders Qvist

Valon Ljuti