Schram: "Er gået fra dreng til mand"

23. maj 2019

Af: Alfred Winther Groth

Tidligere på dagen blev det offentliggjort, at Frederik Schram stopper i FC Roskilde. Efter mere end tre år i Ørnereden, er vingerne nu store nok til, at han så at sige flyver fra reden. Der er ingen tvivl om, at Schram altid har været vellidt, og selv ser den islandske målmand tilbage på en tid, han ikke vil glemme.

"Jeg har været rigtig glad for de tre år i klubben. Jeg har haft en fantastisk tid – og har lært nogle skønne mennesker at kende, som jeg har fået nogle gode bånd til, både på og udenfor banen, siger Frederik Schram og fortsætter: "Jeg har haft nogle skønne oplevelser, både i forhold til at være tæt på Superliga-play off med den bedste placering i klubbens historie, da vi i 2017 endte på en fjerdeplads. Men jeg har også fået mulighed for at komme på landsholdsture og deltage ved et VM for Island. Det er jeg meget taknemmelig for."

Frederik Schram kom til klubben i april 2016 efter hans forhenværende klub, FC Vestsjælland i december 2015 blev erklæret konkurs. Dengang var det Anders Theil, der stod ved det sportslige ror i FC Roskilde. Siden da er det blevet til 83 officielle kampe som en sikker sidsteskanse for Ørnene. Han har som nævnt været med til at spille klubben tæt på oprykning, men har også overlevet en truende nedrykning og ejerskifte:

"Der har været nogle udfordringer, der har modnet mig som menneske – både på og udenfor banen. Jeg er gået fra en dreng til en mand i min tid i klubben, En særlig tak til Anders Theil for at tage mig ind efter tiden i FC Vestsjælland. Han tog mig ind og troede på mig. Det er jeg meget taknemmelig for", slutter Freder Schram af.

Vi ønsker alle Frederik Schram al held og lykke fremover og takker for mange gode øjeblikke!

Læs mere om Frederik Schram her!