Salomonsson: Skal selvfølgelig udvikle egne talenter

3. april 2019

Af: Alfred Winther Groth

En artikel på bold.dk har i går givet flere anledning til at tro, at FC Roskilde fremover ikke vil udvikle og avle egne talenter. Dette er midlertidigt ikke tilfældet.

• Det største for en klub er kunne udvikle egne talenter og bruge dem i førsteholdstruppen. Der er ingen tvivl om, at FC Roskilde fremadrettet skal kendes som en klub, der giver unge spillere chancen. Derfor vil vi selvfølgelig udvikle og give muligheden til unge talenter, siger Carsten Salomonsson,
  • Vi vil fremover fokusere endnu mere på at udvikle egne og udefrakommende talenter. Det gør vi i allerede i høj grad og vil fortsætte med det.

På nuværende tidspunkt er der syv spillere i førsteholdstruppen, der har spillet ungdomsfodbold – herunder topscoreren i 1. division, Emil Nielsen. Derudover er der ugentlig flere U19-spillere, der træner med 1. holdet, og bliver matchet på højeste niveau.