Så gælder det AB

Søndag gælder det så Akademisk Boldklub, når de slår vejen forbi domkirkebyen. Det bliver en meget svær opgave, der venter Roskildemandskabet, som har haft en lille down-periode, i hvert fald når det gælder point til tabellen.

I de seneste tre kampe er det blevet til nederlag mod FC Vestsjælland og Esbjerg, og senest blev det til et enkelt point i Hjørring. Når man lægger det sammen med, at vi faktisk aldrig har slået AB i FC Roskildes godt 7-årige historie, skal spillerne tage opgaven meget seriøst og have fuldt fokus, hvis det skal blive til point.

AB er et godt spillende hold, der - hvis de får tid og plads - spiller rigtig god fodbold. Senest sendte de  Næstved hjem med et nederlag på 3-0 i sidste spillerunde. Så det er vigtigt, at vore spillere kommer tilbage på det topniveau vi så fint lagde ud med i starten af turneringen. Og mon ikke de tørster efter at levere en god indsats, så de kan vise noget af det gode spil, vi alle ved de kan præstere. Det er i høj grad også vigtigt, at vi får point på tavlen i søndagens hjemmekamp, så vi kan holde trit i den meget lige division.

Så kom og støt hele byens hold, når de søndag kl. 13 spiller den meget vigtige hjemmekamp mod vores onde ånd fra Akademisk Boldklub, så vi endelig kan få skovlen under dem.

Vel mødt!