Roskilde Festival 2014

Roskilde Boldklub har fået tildelt campingvagten på medarbejder-campen, som ligger på Darup Idrætscenter. Du har, som medarbejder, mulighed for at campere på disse arealer.

Campingvagten indebærer, at man tager en rundering på de afmærkede veje og sikre, at der ikke foregår noget ulovligt mellem teltene, samt at man snakker med og yder en god service for festivaldeltagerne.

Du får et armbånd samt 12 madbilletter til brug i kantinen på Darup Idrætscenter samt kaffe og vand.

Man skal tage 4 vagter á 8 timer, og vi starter med vagter torsdag, den 26/6 og slutter 8/7 - men den ene vagt skal ligge i selve festivalperioden (torsdag den 3/7 fra kl. 15.00 og til søndag den 6/7, kl. 23.00).

Tilmelding sendes på mail til f.thaulow@hotmail.com, med dit navn – adresse – fødselsdags dato (dag – mdr. – år) – telefonnummer samt email, hvorefter du vil få tilsendt et skema til afkrydsning af vagter.

Er der spørgsmål kan jeg kontaktes på mailen eller telefon 40 13 49 08.

- Frank Thaulow, Roskilde Boldklub af 1906