RO's Torv ny Stjerne Partner i FCR

22. januar 2017

Det er med stor glæde, at vi har indgået en sponsoraftale med RO´s Torv.

RO’s Torv byder både på mange gode shoppingoplevelser i de 60 spændende specialbutikker og på skønne brunches, frokoster eller middage på en af de 10 lækre og hyggelige cafeer og restauranter. Herudover kan du også gå i biografen, træne i fitnesscenter, blive klippet, sætte din bolig til salg, handle dine dagligvarer og meget mere.

I forbindelse med aftalen er det aftalt, at der hen over året kommer til at være forskellige events på RO´S Torv, hvor man kan møde spillere fra FC Roskilde. Det kan være alt fra modeopvisning og fodboldturnering til autografskrivning m.m. - men mere info om det følger i løbet af året.

I forbindels med aftalen udtaler centerchef Lisbeth Wilstrup: "Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med FC Roskilde. Vi mener det er vigtigt at støtte op om kulturen i Roskilde, herunder også sporten. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af mennesker på tværs af interesser og kulturer. Vi glæder også til at støtte op om ungdommen i FC Roskilde, og til at følge den succes vores fodboldflagskib, FC Roskilde, har på den sportslige front".

Sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde, Mads Christian Suhr, er også meget tilfreds med aftalen og udtaler: "Vi glæder os til et godt samarbejde, som jeg er sikker på bliver til stor gavn for begge parter".

Læs mere om RO's Torv