Robert forlænger med to år

FC Roskildes egen "Lune Larsen" har forlænget aftalen med "De lyseblå", så den gælder i to år. Samtidig har det unge talent gjort det så godt - og bidraget med så mange positive ting til træning og i kampene - at han har fået en fuldtidskontrakt.

Alle i FC Roskilde er glade for at Robert er at finde i FCR-trøjen de næste to år, for den altid glade "knægt" er en sand fornøjelse af have i klubben. Og man er ikke i tvivl, når man til både træning og kamp får et fast håndtryk, et målrettet blik og et stort smil - her har man med en seriøs og målrettet ung mand at gøre.

Robert Larsen, der som ungdomsspiller også spillede i FC Roskildes, har følgende at sige: "Det er fantastisk at Roskilde og jeg endnu en gang er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Klubben og jeg selv er inde i en god udvikling, og jeg nyder at være her. Jeg er sikker på, at de næste to år bliver spændende."

Sportschef Anders Theil udtaler: "Robert har fået sit gennembrud i år, og jeg er sikker på at han bliver endnu bedre i foråret. Så vi er meget tilfredse med og have skrevet en ny 2-årig kontrakt med Robert."

Her Robert som man kender ham - jord på strømperne, fokuseret og klar til at give alt hvad han har i sig for holdet.

Cheftræner, Rasmus Monnerup, der naturligvis også er glad for forlængelsen, har følgende kommentar: "Robert har alle forudsætninger for at blive en ekstraordinær god fodboldspiller. Han er fysisk stærk, dygtig på bolden, relativ hurtig og har et fremragende spark. Derfor glæder det mig naturligvis, at han har valgt at forlænge med os. Robert har spillet fast i efteråret og udvikler sig fra kamp til kamp. Han bliver en vigtig del af fremtidens FCR-hold, og jeg er sikker på at Robert vil udvikle sig markant nu han er kommet på en fuldtidsaftale – jeg er slet ikke i tvivl om, at vi vil se en endnu bedre Robert i foråret."

Viborgs anfører passer godt på Robert.