Ørnene spiste hvepsene i eget hvepsebo

5. maj 2021

Overskriften på denne nyhed er måske lige en kende for "smart", men den skrev sig selv.

For i dag spillede FC Roskilde en rigtig fin kamp, og var dominerende det meste af tiden. Så ørnene spiste ikke alene op, de efterlod ikke en eneste krumme til hvepsene, der ellers have fin opbakning fra et veloplagt hjemmepublikum.

Cheftræner Michael Jørgensen havde sat spillerne godt op til, at de skulle være helt klar fra start, og ikke som i sidste weekend mod Vanløse, hvor der først kom tryk på i de sidste 20 minutter og sejrsmålet kom i overtiden.

Man må sige, at gutterne havde taget det til sig - for der var fuld fokus fra første fløjt. Der var tempo i spillet, god boldkontrol og en masse gode idéer i det offensive spil. Alene i det først minut brændte det to gange på foran Brønshøjs mål. Først Monday og derefter Elvang.

Under opvarmningen måtte Jannik Skov Hansen trække sig med en skade. Ind i startopstillingen røg Elvang - og Daniel trådte ind på bænken. Det er en fornøjelse at se, hvordan gutterne er klar og byder ind, uanset hvor og hvornår. De står op for hinanden og viser vilje til at give alt for holdet.

Højdepunkter:

11': FCR får tidligt hul på bylden og åbner festen. Brønshøj får ikke ekspederet bolden langt nok væk - Magnus Krogh Hansen opfanger bolden - han driver den frem direkte mod mål - kommer lidt ud til venstre, hvor Brønshøj-keeper, Kasper Vilfort, forsøger at gøre sig bred - Magnus sender bolden i kassen via den modsatte stolpe.

18': Maarup afslutter resolut - keeperen får hånden fint på bolden, der springer ud til indkast.

23.: Brønshøj har bolden i mål - det underkendes dog korrekt for offside.

29': Monday i dejlig kombination i venstre side, men banker bolden over mål fra kanten af den lille felt.

33': Elvang sender en genial aflevering ned i "bagrummet", som Monday er løbet på - Monday "first-timer", men keeperen redder med en flot fodparade.

46': Brønshøj i farligt gennembrud i venstre side - bolden sendes på tværs ind foran mål, hvor en alt for fri Kenneth Thinter sparker over mål.

Pause

51': Brønshøj sender lang bold ned bag FCR-forsvaret. Hermansen og Chabert får ikke afstemt, og angriberne afslutter - dog langt over mål.

55': Vidunderligt opspil af FCR - Elvang laver tunnel i højre side - han spiller ind til velspillende "balancespiller" Skovgaard på midten - videre til Krogh i venstre side - overlap af Juul - dejligt indlæg i feltet, hvor Valdemar Schousboe stanger bolden i netmaskerne til 0-2.

63': Igen smukt gennembrug i venstre side - Juul til Krogh - tilbage til Juul, der igen er i oplæggerens rolle - inde foran mål står Monday klar og så står den 0-3.

76': Magnus Krogh Hansen bliver dobbelt målscorer og lukker kampen definitivt. Igen er han på spil i venstre side - han snyder sin direkte modstander med en flot aktion, hvorefter han går ind i banen og banker den i netmaskerne ved nærmeste stolpe. En virkelig flot invidituel præstation fra unge Krogh.

Med udfaldet af kampene i dagens runde, blev spændingen omkring "de to streger" intensiveret yderligere. FA 2000, der ligger på 6. pladsen lige over FC Roskilde fik 0-0, så FC Roskildes sejr betyder yderligere spænding om 6. pladsen, hvor vi nu kun er to point efter FA 2000. FC Roskilde er nu helt fri af nedrykningsdramaet til Danmarksserien (pladserne 11-14).

Brønshøj, Roskilde KFUM (der i dag tabte til Slagelse) og Avarta har alle tre 20 point. Avarta endda for en kamp mindre. De møder bundproppen AB Tårnby (7 point) søndag, og kan dermed bringer sig over nedrykningsstregen.

Skovshoved, der overraskende slog Vanløse i dag, har igen bragt sig ind i kampen om overlevelse, da de med sejren kom op på 18 point.

Mandag, den 24. maj venter der FC Roskilde en svær udekamp, når de tørner sammen mod AB Gladsaxe. Der er kampstart kl. 13:00.

Magnus Krogh Hansen blev dobbelt målscorer, da han åbnede ballet og lukkede festen, Monday Etim og Valdemar Schousboe stod for hver et mål i den overbevisende 0-4 sejr.

Kampfakta


Brønshøj - FC Roskilde 0-4 (0-1)

Lørdag, den 5. maj 2021, kl. 15.00

Tingbjerg Idrætspark

Tilskuere: 370

2. division

Dommer: Nils Heer

Linjedommere: Martin Egtved Munch Jørgensen & Martin Køster

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Casper Neerborg

Andreas Chabert

Andreas Hermansen (anfører)

Oliver Juul

Jakob Skovgaard

Andreas Maarup

Magnus Krogh Hansen

Sebastian Elvang

Valdemar Schousboe

Monday Etim

 

Kampforløb:

8' Advarsel Andreas Hermansen (FCR)
11' 0-1 Magnus Krogh Hansen (FCR)
39' Advarsel Oskar Tranberg (Brønshøj)
55' 0-2 Valdemar Schousboe (FCR)
60' Advarsel Oliver Juul (FCR)
63' 0-3 Monday Etim (FCR)
76' 0-4 Magnus Krogh Hansen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
71' Jakob Skovgaard Victor Guldbrandsen
71' Andreas Maarup Henrik Ravensbeck
80' Valdemar Schousboe Mark Leth Pedersen
80' Casper Neerborg Ali Shah
86' Andreas Hermansen Daniel Segev Jørgensen

 

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)