Ørnene åd hvepsene

11. september 2020

Her til aften skulle FC Roskilde rejse sig efter det ærgerlige nederlag i premierekampen i Vanløse. Cheftræner Morten Uddberg havde netop fået Andreas Chabert til rådighed, og han startede på højre back og gjorde - ganske som de andre på holdet - en god figur.

1. halvleg formede sig som en relativ lige affære, og der blev gået til vaflerne fra begge sider. FCR havde et dejligt energisk udtryk og var friske på nogle gennembrud i de forreste rækker - en dejlige fremadrettet og direkte attitude. Gæsterne havde også deres chancer, dog uden at udnytte dem. Oussama Djafer-Bey stod for halvlegens enlige scoring efter 11 minutters spil.

Det skulle vise sig at blive kampens eneste mål. I 2. halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men gæsterne blev aldrig for alvor truende - dertil var Daniel Segev og kaptajn Hermansen - med en sikker og rolig Frederik Vang i ryggen - alt for påpasselige og sikre i deres indgriben. FCR fortsatte med det dejligt direkte og optimistiske spil, og var flere gange fremme og vise tænder, uden dog at have den sidste skarphed foran mål.

Men det var nok til en sejr, og det var en rigtig fin oprejsning fra gutternes side. Der blev fightet med næb og klør og hver eneste centimeter på banen. Dejligt at komme på tavlen og holdet kan nu se frem mod næste opgave, som er udekampen mod Avarta (søndag, den 20. september).

Efter dagens indsats kan man kun glæde sig til det.

 

Højdepunkter:

3': Direkte frispark på kanten af feltet til Brønshøj - Vang tager sig sikkert af den.

11': FCR bringer sig foran. Hjemmeholdet fastholder spillet i højre side - bolden springer op i luften og dropper ned blandt venner og fjender - Oussama Djafer-Bey går resolut til bolden og "first-timer" den fladt i mål ved nærmeste stolpe.

27': Gæsterne er tæt på at udligne - bolden kommer ind foran mål fra venstre side, hvor Bayan Fenwick afslutter første gang - bolden suser dog lige over mål.

32': Brønshøj er igen farlige - Bayan Fenwick er igen på spil, da han trækker ind i banen og afslutter - Hermansen kommer imellem og retter den af - bolden går til hjørnespark.

39': Fint opspil af FCR, der ender med en afslutning til Oussama - denne gang går bolden dog forbi mål.

Pause

57': Fint opspil - Chabert header fint frem til indskiftede Isaac, der afslutter fint - han bliver dog tacklet i skudøjeblikket og må nøjes med hjørnespark.

67': Klumspil foran FCR's mål - Brønshøj header på mål, men Vang har læst situationen og piller bolden roligt ned.

93: - Marc Sørensen spilles fri helt nede ved baglinjen - han afslutter fra en spids vinkel, men bolden sniger sig dog lige akkurat uden om modsatte stolpe.

94': Mileta modtager bolden midt på banen, efter fint forarbejde efter velspillende Chabert - høje Mileta drejer elegant rundt på en tallerken og afslutter stærkt, men Brønshøj-kepper, Victor Michaelsen, tager sig af den med en fin aktion.

Efter fem minutters tillægstid lyder endelig dommerens slutfløjt, og de hårdtarbejdende "Ørne" kan juble over en fortjent arbejdssejr.

Kampfakta


FC Roskilde - Brønshøj 1-0 (1-0)

Fredag, den 11. september 2020, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

2. division

Dommer: Nils Heer

Linjedommere: Simon Rosenlund & Andreas Bøgebjerg Holt

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Andreas Chabert

Daniel Segev Jørgensen

Andreas Hermansen (anfører)

Oliver Juul

Henrik Ravensbeck

Philip Rasmussen

Oussama Djafer-Bey

Mileta Rajovic

Casper Grening

Monday Etim

 

Kampforløb:

11' 1-0 Oussama Djafer-Bey (FCR)
42' Advarsel Monay Etim (FCR)
47' Advarsel Bayan Fenwick (Brønshøj)
62' Advarsel Jonas Magnussen (Brønshøj)
91' Advarsel Daniel Segev Jørgensen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Henrik Ravensbeck Andreas Maarup Hansen
52' Monday Etim Isaac Kannah Jr.
79' Casper Grening Marc Sørensen
84' Oussama Djafer-Bey Oliver Lauritsen

 

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)

Gustav Vind Rasmussen