Richter tryller...

Eller gør han?

Simon Richter og hans tvillingebror Jonathan deltog i Sunny Cagaras show.

Læs mere her:

 

Tryllekunstner kontrollerer fodboldtvillingerne Richter

Den danske tryllekunstner Sunny Cagara er blandt andet kendt for at være yderst fingernem til at stjæle under sine shows, men mind control - kunsten at læse andres tanker og manipulere opførsel - er også noget af et speciale at underholde med.

Især tvillinger lader til at være påvirkelige, når Sunny tager fat med sin tankekontrol. En af aftenerne til one man-showet Rullet & Bedraget kommer tvillingerne Jonathan og Simon Richter (fra RC Roskilde) nemlig op på scenen - og noget ganske tankevækkende finder sted.

Jonathan Richter er som sin bror kendt fra fodboldens Superliga, men fik for nogle år siden amputeret den nederste del af sit ene ben efter at være blevet ramt af lynet. Reaktionerne og kommunikationen er dog helt i top, for når tryllekunstneren giver et lille tegn på scenen, udfører de frivillige, "blinde" forsøgskaniner en kommando til perfektion.

Videoklippet "Rørt uden at blive rørt" er en del af konceptet Den Magiske Julekalender, der kører på Facebook hvert år i december via adressen https://www.facebook.com/SunnyCagaraMagic/ - men husk: Kun én låge om dagen!

Sunny er i øvrigt bror til den kendte fodboldspiller Dennis Cagara.