Ærgerligt nederlag i chancefattig kamp

Det var en råkold aften i Roskilde Idrætspark, hvor 1612 tilskuere var mødt frem til det udsatte lokalopgør mod HB Køge.

FC Roskilde var uden midterforsvaret fra de to første kampe. Anders Møller blev skadet i armen, i overtiden mod Fredericia, og Stefan Hansen fik hold i ryggen i går inden træning. De blev dog erstattet på kompetent vis af Casper Andersen og kaptajn Nikolaj Hansen, der kan bruges de fleste steder i forsvars- og midtbanekæderne.

1. halvleg blev en begivenhedsfattig affære, da ingen af holdene lykkedes med, at tilspille sig de store chancer. Der blev fightet og kæmpet i nærkampene men ingen af holdene kunne rigtigt finde sig tilrette på den knoldede bane. Der var en del fejlafleveringer og der var vel dårligt en afslutning inden for målrammen, hos hverken hjemme- eller udehold.

I starten af 2. halvleg kom der lidt mere gang i sagerne og begge hold begyndte at tilspille sig scoringstilbud. Efter 52 minutters spil, får FC Roskilde ikke "clearet" bolden - en HB Køge-spiller falder til jorden og FC Roskilde-spillerne stopper lidt op og afventer dommerens reaktion - som dog udebliver - bolden lander hos farlige Bruninho, der ugeneret kan sparke bolden i netmaskerne.

Efter scoringen begyndte FC Roskilde at røre på sig. Der blev spillet mere direkte og der kom mere fart i kampen. Men "De lyseblå" blev aldrig rigtig farlige - ærgerligt, for som kampen skred frem, ville et 0-0 resultat have været rimeligt.

Dommeren overså en situation, der kunne havde ændret kampens udfald. HB Køge-målmand Frederik Due sparker ud efter Jesper Bech, få meter foran dommeren, en handling, der normalt burde give direkte rødt kort. Men dommerens fløjte forblev tavs.

I kampens overtid var Frederik Vang med fremme ved et hjørnespark - bolden lander dog hos HB Køge, der løber frem mod et tomt mål. Men på forunderlig vis bliver bolden sparket forbi mål.

Så alt i alt en uskøn kamp på en svær bane. Men det er bare op med hovedet og frem med brystkassen og så være klar til søndag, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg.

FC Roskilde varmer op til aftenens kamp.

Kampfakta


FC Roskilde - HB Køge 0-1 (0-0)

Onsdag, den 25. marts 2015, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1612

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Linjedommere: Daniel R. Nørgaard & Troels Nøhr Jespersen

 

Startopstilling:

30 Frederik Vang Sørensen
33 Anders Nielsen
21 Casper Andersen
4 Morten Bertolt
26 Simon Richter
15 Nicolaj Hansen (anfører)
19 Ferdinand Bangsgaard
40 Jesper Bech
23 Bajram Fetai
43 Christan "Greko" Jakobsen
11 Mark Leth Pedersen

 

Kampforløb:

35' Advarsel   Ferdinand Bangsgaard (FCR)
52' 0-1   Bruninho (HBK)
68' Advarsel   Simon Richter (FCR)
69' Advarsel   Kristoffer Munksgaard (HBK)
73' Advarsel/udvisning   Casper Andersen (FCR)
74' Advarsel   Mark Leth Pedersen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
72' Ferdinand Bangsgaard Andreas Lissau
78' Mark Leth Pedersen Kristian Geertsen
84' Bajram Fetai Pierre Larsen

 

Ikke benyttede spillere:

16 Mads V. Petersen
20 Stefan Hansen
6 Martin Nielsen