Årets sidste kamp

2. december 2015

Som bekendt blev kampen mod FC Fredericia, søndag den 22. november 2015, udsat på grund af dårligt vejr.

Kampen afvikles i morgen, torsdag den 3. december 2015, kl. 18:00 og er årets- og efterårssæsonens sidste kamp i Bet25 Ligaen for "De lyseblå".

Siden den oprindelige optakt til kampen - som du kan læse her - er der sket det, at FC Fredericias daværende træner, Ove Pedersen, er blevet købt fri at sin kontrakt og er i dag træner for superligamandskabet Hobro. Tropperne ledes resten af året af tidligere assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard.

Første kamp for FC Fredericia, efter trænerskiftet, blev tabt 2-4 hjemme mod Lyngby. Kampen blev spillet samme dag, som FC Roskilde tog den lange tur til Skive og hentede en kneben 0-1 sejr med hjem. Det var tre dejlige og hårdt tiltrængte point.

Så med FC Fredericias trænerskifte, deres friske nederlag i baghovedet samt FC Roskildes sejr, der har givet spillerne troen på egne evner tilbage, så kan kampen i morgen gå hen og blive en rigtig gyser og en spændende kamp at gå til vinterpause på.

Og tre point ville virkelig lune godt her i decembers vinterkulde.

Så mød op og giv gutterne så meget støtte som muligt. Det vil være en dejlig "julegave" som alle spillere og staben vil blive glade for.

Vel mødt i Roskilde Idrætspark!

Det skriver FC Fredericia om kampen