Rene Skovdahl ny cheftræner i FC Roskilde

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at Rene Skovdahl bliver ny cheftræner i FC Roskilde på fuldtid. 47-årige Skovdahl, der er søn af legendariske Ebbe Skovdahl, har en omfattende erfaring fra både ind- og udland. Han har både været cheftræner, assistenttræner og fysisk træner.

En tilfreds manager, Anders Theil, udtaler: "Jeg er rigtig glad for at Rene kommer til klubben. Vi har haft nogle rigtig gode snakke med Rene og han har den profil vi gerne vil have. Jeg er sikker på at han kan få rykket holdet endnu mere. Vi er på vej ind i en tid, hvor vi i løbet af et års tid skal gå over til fuldtid. Udover Renes trænergerning, skal vi også trække på Rene erfaring fra udlandet med at gå over på et fuldtids-setup."

Rene har erfaring fra Premier League, hvor han var en sæson med Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Han har også været i Brøndby, både som fysisk træner og assistenttræner, hvor han arbejdede sammen med Laudrup, Køhlert, Henrik Jensen, Kent Nielsen m.fl. Han stod også i spidsen for Brøndbys reservehold. Han har været i Molde, hvor de blev norske mestre. Endvidere har han været i Hønefoss som cheftræner. Senest har Rene været i Maccabi Haifa sammen med Rene Meulensteen. Så det er en ganske rutineret herre, der nu skal stå i spidsen for FC Roskilde.

Anders Theil fortsætter: "Rene har prøvet en del og vist stor interesse for vores projekt. Derfor glæder vi os til at komme i gang med forberedelserne til den nye sæson."

Skovdahl selv har følgende kommentarer til sin fremtid i FC Roskilde: "Først og fremmest er jeg utrolig stolt over at skulle være en del af FC Roskilde i de kommende år. Jeg har et meget positivt indtryk af klubben, både set udefra og i lige så høj grad fra de første samtaler med Bo og Anders. Jeg har utrolig stor respekt for den udvikling klubben har været igennem og vil gå ydmygt til opgaven med enorm arbejdsvilje. I forhold til mine egne værdier som menneske og som træner stemmer det rigtig godt overens med FC Roskildes. Nu glæder jeg mig til at komme igang med spillere, stab og alle andre i og rundt om klubben, så vi i fællesskab kan tage FC Roskilde videre i sin udvikling."

Velkommen til Rene Skovdahl!