Rationel forlænger partneraftale

Rationel forlængere deres Eksklusiv partneraftale med FC Roskilde.

Det er med stor glæde, at vi i dag har forlænget vores Eksklusiv partner aftale med Rationel, så de endnu en sæson er en del af hele byens hold. Rationel har i mange år været en god sponsor i FC Roskilde, der har været medvirkende til, at vi er nået til der, hvor at vi er i dag.

Rationel har henover denne sæson været medvirkende årsag til, at vi bl.a. har været i stand til at hente Mikkel Thygesen og har været med til, at bidrage med rigtig mange gode ting til vores stadig stærkt voksende erhvervsnetværk. "Med forlængelsen af aftalen med Rationel har vi alle vores 11 topsponsorer på plads for sæsonen 2016/17 - men der er selvfølgelig plads til flere", udtaler Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Lars Hinrich, ejer af Rationel, udtaler "Endnu en gang fortsætter vi fornøjelsen med at være eksklusiv partner i FC Roskilde. Vi har igennem de tidligere år, hvor vi har været sponsor, haft stor fornøjelse af dette – både forretningsmæssigt og socialt. Og vi vil gerne bidrage til (og være en del af) FC Roskilde’s fortsatte udvikling. Det er glædeligt at fornemme, at FC Roskilde har bidt sig ordentligt fast i 1. division.

Samtidig har FC Roskilde et fantastisk stærk erhvervsnetværk, hvor det ikke bare er med til være stærkt forretningsudviklende men også har en meget stærk relationsmæssig betydning i forhold til andre virksomhedsejere/ledere. For os har det ligeledes stor betydning at se, hvordan FC Roskilde’s erhvervsnetværk hele tiden udvikler – og udvider – sig. Så vi glæder os til den kommende sæson!"