Rasmus Monnerup stopper i FCR

30. april 2017

PRESSEMEDDELELSE

Det er med beklagelse, vi kan meddele, at First Team Coach, Rasmus Monnerup, med øjeblikkelig virkning stopper i FC Roskilde af personlige årsager.

Det var derfor, at man ikke kunne se Monnerup i spillerboksen i dag, hvis man så FC Roskilde vinde 1-2 over Hobro IK i tv-kampen på TV3 Sport.

I sæsonens resterende fem kampe, vil manager Anders Theil træde ind og overtage cheftrænerrollen, med god hjælp fra assistentræner Anders Møller Christensen og fysisk træner Morten Walldo.

Det er dog planen at dette set-up kun er en midlertidig løsning. Nu går jagten ind for at finde en ny cheftræner, der skal være klar til opstarten af sæson 2017/2018.

Rasmus Monnerup udtaler selv: Efter torsdagens træning meddelte jeg Bo (formand Bo Tue Knudsen, red.) og Theil mit ønske om at stoppe med øjeblikkelig virkning som træner i FC Roskilde af personlige årsager. Bo og Theil var meget forstående og selvom de forsøgte at overtale mig til at gøre sæsonen færdig, endte de med at acceptere mit stop. Jeg er taknemmelig for deres store forståelse, selvom det kommer på et uheldigt tidspunkt. Jeg har været utrolig glad for mine 2,5 år i FC Roskilde, og kommer til at savne alle i klubben. Jeg håber at FC Roskilde fortsætter den gode udvikling -  både i denne sæson og i fremtiden.

FC Roskilde ønsker Rasmus alt godt fremover.