PwC opgraderer sponsorat

11. marts 2019

Af: Alfred Winther Groth

Revisorfirmaet PwC har valgt at forlænge og opgradere deres sponsorat i FC Roskildes Erhvervsnetværk.

Efter to frugtbare år i FC Roskildes Erhvervsnetværk har revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC valgt at opgradere og forlænge deres sponsorat, så de nu bliver Business Partner.

"En af årsagerne til, at vi er med i netværket er for at være synlig i Roskilde. Både omkring erhvervslivet men også omkring fodboldklubben. Jeg føler, at der er ”ét” sted, hvor byens erhvervsliv samles  i Roskilde - og det er her i klubben", siger Ferass Hamade Partner og statsautoriseret revisor hos PwC’s nyetablerede regionskontor i Ringsted, og fortsætter: "Jeg synes, at vi har et rigtig, rigtig godt netværk med rigtig mange gode sponsorer. Jeg har også en fornemmelse af, at der er rigtig mange, der får meget ud af at være med i netværket".

Som repræsentant for PwC deltager Ferass i en lang række af de tilbud, der er i netværket. Herunder sponsorture til udlandet blandt andet den seneste tur til Monaco, morgenmøder, virksomhedsbesøg, julefrokoster og meget andet.

"Vi vil gerne vise, at vi støtter op om klubben og det lokale erhvervsliv. Vi vil gerne vise, at PwC er mere end blot en revisor for de helt store virksomheder. Vi er også revisorer for mange lokale ejerledede virksomheder og det vil vi gerne sende et signal om, ved blandt andet at være med som sponsorer i FC Roskilde".

På relativ kort tid har PwC markeret sig som en af de mere aktive sponsorer i netværket, der foruden et flot fremmøde også har gjort en forskel for en række af vores sponsorer.

"Det er altid en opvejning både at have lokale, nationale og gerne internationale sponsorer med i netværket. Vi går efter at alle får mest muligt ud af deres deltagelse – og det gør vi ved at kunne matche sponsorer på alle niveauer. Her har PwC været en fornøjelse at have med, da de både har lokalt, nationalt og internationalt udsyn", siger sponsorkonsulent Ole Budtz.

En af de primære grunde til, at Ferass og PwC har valgt at forlænge og deltage så aktivt i netop FC Roskildes Erhvervsnetværk skyldes i stor grad de deltagende medlemmer, der sammen skaber stor værdi for hinanden.

Vil du høre mere om netværket? Så kontakt sponsorkonsulent Ole Budtz på ob@fc-roskilde.dk

Læs mere om PwC her!