PwC ny Stjerne Partner i FCR

30. marts 2017

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, at FC Roskilde kan byde velkommen til revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC, som har indgået en sponsoraftale og nu bliver en del af det stadigt voksende sponsornetværk. 
  
Om sponsoraftalen og engagementet i FC Roskilde udtaler statsautoriseret revisor og partner i PwC Flemming Eghoff: "Som markedsleder finder vi det naturligt at bidrage med vores viden og kompetencer for at være med til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling. Derfor ser vi frem til at blive del af netværket i FC Roskilde, hvor der er gode muligheder for at lade sig inspirere og inspirere erhvervsliv og meningsdannere i Roskilde-området." 

Statsautoriseret revisor Ferass Hamade fra PwC tilføjer: "I PwC rådgiver vi hver dag over 20.000 små og mellemstore virksomheder i hele landet om at skabe de bedst mulige løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og situation. Vi lægger derfor stor vægt på, at få feedback, indsamle viden og dele perspektiver på både forretningsmæssige muligheder og udfordringer". 
  
Ole Budtz, der er sponsorkonsulent i FC Roskilde, er glad for aftalen og udtaler: ”Vi har fra start haft en utrolig positiv dialog med PwC og de personer, der kommer til at være med omkring vores netværk. Vi glæder os derfor til et godt samarbejde, som jeg er sikker på bliver til stor gavn for begge parter". 
  
Om PwC 
PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark er de markedsledende, og deres vision er at skabe værdi for deres relationer. I Danmark samarbejder godt 1.900 PwC’ere fra 15 kontorer hver dag om at hjælpe kunderne med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 200.000 kolleger fra hele verden. Succes skaber man sammen med andre!

Bes√łg PwC.dk