Primo Piano & FCR fortsætter samarbejdet

Vi byder Primo Piano velkommen til et nyt år i FC Roskilde! Samir, indehaver af spisestedet Primo Piano, er en af de helt gamle sponsorere i netværket, da han har været med i en årrække efterhånden. Vi er utrolig glade for, at vi stadig kan have glæde af hinanden og støtten til klubben.

Primo Piano er placeret på Køgevej 1, 4000 Roskilde.

Samir fra Primo Piano elsker fodbold:
“Jeg føler, at det er en pligt at bakke lokalt op, og så er jeg kæmpe fodboldfan. Derfor valgte jeg i sin tid, at min opbakning skulle gå til fodbold. Jeg er super glad for de mange bekendtskaber som klubben har hjulpet mig med."

Lasse Hansen fra FC Roskilde er også glad for aftalen:
“Samir har været med på rejsen før mange af os andre. Han er en fornøjelse at være i selskab med, og samtidig er han et bevis på hvad netværket og klubben kan hjælpe med, i forbindelse med eksponering og lokalt kendskab til erhvervslivet i Roskilde. Jeg er super glad for, at han fortsat er en del af vores netværk."

Samir fra Primo Piano.