Pressemeddelelse

I forlængelse af tidligere meddelelse omkring den betingede handelsaftale mellem Carsten Salomonsson og Bo Tue Knudsen angående aktiemajoriteten i FC Roskilde, kan det oplyses, at den deadline, der blev sat til i dag, mandag den 25. marts kl. 16, er blevet forlænget til torsdag den 28. marts.

Processen har indtil nu vist en meget stærk opbakning fra FC Roskildes eksisterende sponsorer, hvor så godt som alle har tilkendegivet, at de ønsker at fortsætte deres engagement i FC Roskilde i fremtiden.

Konkret mangler Carsten Salomonsson dog at få accept fra eksterne investorer i størrelsen kr. 3,5 mio. som er det beløb, der udover Salomonssons investering og nuværende tilkendegivelser, vil fremtidssikre klubben.

Carsten Salomonsson oplyser, at der fortsat foregår positive forhandlinger med flere potentielle investorer, men at intet endnu er afgjort, så hvis der skulle være potentielle investorer eller sponsorer, der kunne tænke sig at være en del FC Roskildes fremtid, så er det nu, de skal kontakte Carsten Salomonsson på mobil 24 83 67 97.