Forårspremiere uden point efter god fight

1. marts 2020

Efter den lange vinteropstart var der i dag premiere for FC Roskilde i NordicBet Ligaen, hvor de tog hul på forårssæsonen med den svære udebanekamp mod Vendsyssel FF.

Hjemmeholdet har overvintret midt i rækken, så det ville være en flot start for FC Roskilde, hvis de kunne få point med hjem fra det nordjyske.

FC Roskilde startede fint og var meget på bolden i starten af kampen. Det kneb dog med at tilspille sig de helt oplagte målschancer. Midt i første halvleg kom hjemmeholdet mere på bolden og spillede sig til et par gode tilbud, som Vang tog sig af. De kunne dog alligevel gå til pausen på et mål scoret efter straffespark.

Hjemmeholdet kommer også på 2-0 i anden halvleg, men den sidste halve time af kampen står der FCR på det meste. Vendsyssel FF forsvarede sig godt, og til trods for, at FCR kom frem til et par gode tilbud, så manglede det sidste held i de afgørende situationer.

FCR måtte dermed vende snuden hjem til domkirkebyen uden point. De to hold spillede egentlig meget lige op med hinanden, men Vendsyssel FF var bare mere kyniske foran mål, når chancerne bød sig.

Højdepunkter:

19' - Vang hiver klasseredning frem, da VFF-spiller blivet spillet helt fri på et tværaflevering.

23' - Wessam Abou Ali kommer fri og afslutter farligt, men Vang er igen på plads og bokser til hjørnespark. På hjørnesparket opstår klumpspil, bolden hopper ned mellem venner og fjender, og bolden bankes på træværket og ud i spil igen.

36' - Indlæg fra Basse - Vang halvklarer det, men laver straffe da han anden gang samler den op. Wessam Abou Ali scorer helt ude ved stolpen til stillingen 1-0.

Pause

47' - Monday banker på mål langt ude fra - VFF-keeper, Peter Friis Jensen, må bokse væk

52' - FCR presser på - Younes banker på mål fra venstre side af kanten af feltet - bolden har retning mod modsatte sammenføjning, men keeperen bokser væk.

53' - Christoffer Boateng spilles fri i midten og kommer alene med Vang, der dykker ned i ham - Boateng løfter dog bolden over Vang og ind i det tomme mål til 2-0.

60' - Flot kombinationsopspil i venstre side - Younes afslutter kompetent men tackles - bolden går til hjørnespark, der desværre ikke kaster noget af sig.

69' - Czjakowski forsøger sig fra kanten af feltet mod sine gamle holdkammerater, men afslutningen bliver tacklet, så den mister fart og bliver ufarlig.

3 minutters tillægstid.

93' - Fint opspil af FCR - Czajkowski afslutter, med bolden tackles væk.

Det blev altså ikke lige den start på foråret som FCR kunne ønske sig - men allerede fredag bliver der mulighed for at tage revanche, når Kolding kommer på besøg. Hvor kampen spilles ligger endnu ikke helt fast, men der skal nok blive meldt noget ud, så snart der er nyt på den front.

Kampfakta


Vendsyssel FF - FC Roskilde 2-0 (1-0)

Søndag, den 1. marts 2020, kl. 15.00

Nord Energi Arena

Tilskuere: 769

NordicBet LIGA

Dommer: Patrick Remon Gammelholm

Linjedommere: Martin Markus & Søren Grøn Stampe

4. dommer: Niels Haubo

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Philip Rejnhold Olsen

Marcus Gudmann

Andreas Hermansen

Kyle McLagan

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Souhaib Dhaflaoui

Younes Bakiz

Sebastian Czajkowski

Monday Etim

 

Kampforløb:

16' Advarsel Mikkel Basse (VFF)
31' Advarsel Morten Knudsen (VFF)
36' 1-0 Wessam Abou Ali, straffespark (VFF)
47' Advarsel Sebastian Czajkowski (FCR
50' Advarsel Tiémoko Konaté (VFF)
84' Advarsel Nicklas Halse (FCR)
87' Advarsel Andreas Hermansen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
83' Souheib Dhaflaoui Mileta Rajovic

 

Ikke benyttede spillere:

Marco Priis Jørgensen (målmand)

Abdoulie Njai

Casper Grening

Mattheo Clifford

Oskar Høybye

Olive Juul var ikke med på bænket, da han var skadet