Pokalkamp udsat

FC Roskilde spillede pokalkamp mod Jægersborg Boldklub i DBU Pokalen, her til aften, og var efter en sløv start kommet bagud med 1-0, på et fint mål scoret af den tidligere FC Roskildespille Zaki.

FC Roskilde arbejdede sig ind i kampen og på mål af Lars Brøgger og en perle af indskiftede Martin Andersen, var stillingen 1-2 ved pausen.

Umiddelbart inden 2. halvleg skulle sættes i gang begyndte det at lyne og tordne - regnen piskede ned og blev på et tidspunkt afløst af store hagl.

Dommeren afventede først 20 minutter og så endnu 10 minutter, for at se om det ville stoppe med at tordne og lyne. Da det ikke så ud til at være tilfældet, blev kampen udsat.

Nyt kamptidspunkt skal nu fastsættes af DBU, så kampen kan færdigspilles.

Start 11-eren var følgende: Frederik Vang Larsen, Kristian Geertsen, Anders Møller Christensen (anfører); Ronnie Bendtsen, Jasin Khayat, Jan Kristiansen, Mikkel Thygesen, Mikkel Nøhr Christensen, Mark Leth Pedersen, Lars Brøgger Hansen og Andreas Lissau.

På bænken var Nikolaj Hansen, Martin Andersen, Jesper Bech og Kasper Tvede (målmand - U/19).

Grundet en skade ved armen måtte Mikkel Nøhr lade sig udskifte efter 35 minutters spil til fordel for Martin Andersen.

Når der er nyt fra DBU melder vi det naturligvis ud her på hjemmesiden så hurtigt som muligt.

Tak til de fremmødte FC Roskilde-supportere, der trodsede det dårlige vejr og sang og heppede på gutterne - imponerende!

22' 1-0 Zaki (Jægersborg)
31' 1-1 Lars Brøgger Hansen (FCR)
39' Advarsel Jasin Khayat (FCR)
42' 1-2 Martin Andersen (FCR)