Pointdeling i målløs aftenkamp

FC Roskilde fik igen et point til kontoen, i jagten på at vriste sig fri af nedrykningsstregen, da de altid hårdtarbejdende Brønshøj var på besøg fredag aften.

Det havde selvfølgelig lunet med alle tre point, hvilket man måske nok havde sat næsen lidt op efter, efter den gode kamp i Vejle. Men med den placering FC Roskilde indtager for tiden, efter en svær start på NordicBet Ligaen, skal der bare samles alle de point sammen, som overhovedet er muligt. Og da både HB Køge og AB tabte kom vi da, trods alt, også bare lidt væk fra de to sidste pladser.

Brønshøj er et hold, der for tiden har vind i sejlene - de har ikke tabt i de seneste syv kampe, før fredagens kamp i Roskilde, herunder en 1-0 sejr over OB i DBU Pokalen - og faktisk havde ingen scoret mod dem i de seneste fem kampe. De scorer ikke selv mange mål, til trods for, at de har et par farlige offensive folk, herunder ikke mindst Andreas Granskov, men de kæmper altid 100% - og de kører fysisk på i alle 90 minutter. Så de er absolut ikke nemme at nedkæmpe. Efter en skidt start, ligger de da også midt i rækken nu.

Der var egentlig gode tilbud til begge hold, dog manglede skarpheden hos begge holds angribere og Mads V. Petersen i FC Roskilde-målet leverede et par fine redninger, da det brændte på.

Ud over en kamp i et fornuftigt tempo og spillet, der bølgede lidt frem og tilbage, var kampen usædvanlig "stille", forstået på den måde, at der i kampen kun blev givet et gult kort (til Brønshøjs anfører) og at FC Roskilde kun foretog én enkelt udskiftning. Så på den konto var der ikke meget at berette.

Vi arbejder på et interview med Simon Richter, som du kan se på FCR TV, straks det er klar.

I næste uge står den på pokalfodbold mod FC København og søndag gæster FC Roskilde igen topholdet Lyngby - så "De lyseblå" har en spændende og begivenhedsrig uge foran sig.

Der skal lyde et stor tak til alle supportere, der trofast følger og støtter FC Roskilde - og vi håber på at se jer alle i "Reden" på torsdag aften, når Danmarks største hold gennem de seneste ti år, FCK, kommer på besøg.

Som altid kan du følge med her på hjemmesiden og FC Roskildes officielle facebook-side, hvor der løbende bliver orienteret om stort og småt.

Kamprapport


FC Roskilde - Brønshøj 0-0 (0-0)

Fredag, den 24. oktober 2014, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1043

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

Linjedommere: Søren Lehmann & Frederik Bak

 

Startopstilling:

Kampforløb:

34' Advarsel   Jesper Fleckner (Brø)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
75' Robert Larsen Mark Leth Pedersen

 

Ikke benyttede spillere:

31 Mikkel Kvist
13 Mikkel Jensen
17 Christian "Crille" Hansen
20 Stefan Hansen
23 Benjamin Fetai
77 Pierre Larsen