Peugeot Roskilde og FC Roskilde indgår samarbejde

Vejlebo & Winther ApS - Peugeot Roskilde har udsendt følgende pressemeddelelse:

Det er med stor glæde, at vi har indgået tæt samarbejde med vores lokale fodboldklub FC Roskilde.

Ikke mindst ser vi frem til at FC Roskilde kommer til at spille i landets anden bedste division, med den omtale det kan give Roskilde by og erhvervsnetværket som danner ramme om FC Roskilde.

FC Roskilde har naturligvis haft en fantastisk sæson i 2. division som kun kan roses meget kraftigt til trænerstappen og spillerne. Men nu er det jo således, at alt starter fra toppen, dvs. fra ledelsen og arbejder sig ned igennem trænertruppen til spillerne. Det som er vigtigt er selvfølgelig, at der er ro og opbakning fra ledelsen og, at der bliver sat nogle visioner for fremtiden, således at trænerne og spillerne har noget fælles at arbejde efter.

"Den nye ledelse som er kommet til FC Roskilde, med Bo Tue Knudsen i spidsen, virker meget professionel og med en god struktur", fortæller Allan Larsen fra Vejlebo & Winther ApS - Peugeot Roskilde.

På billedet ses direktør for FC Roskilde A/S, Bo Tue Knudsen, sponsoransvarlig fra FC Roskilde A/S, Mads Christian Suhr og Allan Larsen fra Vejlebo & Winther - Peugeot Roskilde.

"Den smukke nye Peugeot 308 (Car Of The Year 2014), som er afbilledet her, er en del af det tætte samarbejde som Vejlebo & Winther har indgået med FC Roskilde A/S. Der vil hen over sommeren komme flere Peugeot'er ud på vejene omkring Roskilde som tilhører spillere og trænere hos FC Roskilde", pointerer Allan Larsen.

  • Støt FCR's sponsorer - så støtter du også FCR