Perlemål sænkede FCR

19. august 2018

Silkeborg gæstede i dag Roskilde Idrætspark, og Superliganedrykkerne har - ganske som FC Roskilde - fået en utilfredsstillende sæsonstart og lå sammen med Ørnene i bunden af NordicBet LIGA'en med et enkelt point efter de første tre kampe.

Silkeborg havde inden kampen fået Michael Hansen ind som træner - i en midlertidig rolle, indtil Kent Nielsen kan tiltræde i sommeren 2019 -  i stedet for Peter Sørensen. Og det var åbenbart det der skulle til, for at gæsterne fik hentet deres første sejr.

FC Roskilde kom desværre til at løbe lidt for meget efter de boldfaste Silkeborgspillere, der hurtigt flyttede bolden rundt. De Lyseblå havde da også et par tilbud, men fik i dag ikke helt produceret det antal chancer, der skulle til, for at få bolden i netmaskerne. Der manglede ganske enkelt offensiv skarphed foran mål.

Nicolai Vallys viste et par prøver på sin målfarlighed, men desværre uden den sidste afgørende skarphed - og han måtte desværre udgå med en skade efter godt en times tid.

FC Roskilde er nu alene i bunden af tabellen, stadig blot med det ene point fra Nykøbing-kampen, men allerede onsdag er der mulighed for at lave om på det, når turen går til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager står klar til at møde Ørnene.

Fremad Amager tabte til Viborg i dag og indtager nu pladsen lige over FC Roskilde, med to point for fire kampe. Så det er yderst vigtigt med point på Amager, så FC Roskilde ikke bliver hægtet af i bunden.

Kom ind og støt gutterne på onsdag!

Højdepunkter:

4' - Robert erobrer midt på banen, ekspederer bolden videre til Vallys, der sender den videre til Morten Nielsen - han skyder på mål fra kanten af feltet - desværre går bolden over mål.

6' - Shlodran Maholli afslutter - Schram må hive en flot redning op af hatten, for at klare situationen.

24' - Schram viser igen sine kvaliteter med super redning på et hovedstød efter en dødbold.

38' - Gæsterne sender en hjørnesparksbold helt ud ved kanten af feltet, hvor Silkeborgs Federik Møller helflugter bolden i kassen til 0-1.

43' - Schram går ud til en én-mod-én situation, hvor han får skubbet bolden væk, men dommer Jesper Nielsen peger på 11 meter-pletten, og giver samtidig Schram et gult kort. Schram får dog presset Magnus Mattsson til at sparke ved siden af og holder dermed FC Roskilde inde i kampen.

Pause

48' - Fint indlæg fra Thygesen, som Vallys kommer først til ved forreste stolpe - han får dog ikke drejet bolden nok, og header den forbi målet.

52' - FCR's forsvar bliver snydt og en Silkeborgspiller kommer bagom forsvaret i venstre side, hvorfa han slår et indlæg - der bliver headet fint på mål, men igen er Schram klar og viser sin styrke med en stærk redning.

83' - Nærgående skud udefra af Silkeborgs Shlodran Maholli, men forbi mål.

Kampfakta


FC Roskilde - Silkeborg 0-1 (0-1)

Søndag, den 19. august 2018, kl. 14.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 775

NordicBet LIGA

Dommer: Jesper Nielsen

Linjedommere: Brian Qvist & Simon Blond

4. dommer: Mostafa Seyfi

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Mark Gundelach

Andreas Hermansen

Stefan Hansen (anfører)

Philip Rejnhold Olsen

Nicklas Halse

Mikkel Thygesen

Mathias Gehrt

Robert Larsen

Nicolai Vallys

Morten Nielsen

 

Kampforløb:

38' 0-1 Frederik Møller (SIF)
42' Advarsel Frederik Schram (FCR)
54' Advarsel Mikkel Vendelbo (SIF)
60' Advarsel Nicklas Halse (FCR)
65' Advarsel Magnus Mattsson (SIF)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
59' Philip Rejnhold Daniel Stenderup
66' Nicolai Vallys Nicolai Jessen
76' Mathias Gehrt Emil Nielsen

 

Ikke benyttede spillere:

Jannich Storch

Anders Qvist

Kampsponsor: Faxe Kondi

Kampboldsponsor: TOMRA