På sommerferie efter målfest

Kampen blev nøjagtig så spændende og seværdig en målfest som man kunne håbe på - og som vi gættede på i optakten i går. Begge hold kørte nemlig frem med den offensive fodbold, hvilket gav en masse spændende chancer og hele syv mål - og to mål mere blev det faktisk også til, men begge blev annulleret da linjedommeren vinkede for offside. Den ene var såmænd god nok, den anden skulle der vist målfoto til.

Det blev en rigtig god dag i "Reden", hvor FC Roskilde nu kan gå på sommerferie med en fin sejr og med en selvtillid, der fik et boost. For der var faktisk en masse god fremadrettet positiv fodbold i dag og flere unge spillere fik vist, at de har den fornødne kvalitet til at være med.

Eksempelvis scorede Oscar Buch et flot hovedstødsmål og Tvede stod en rigtig flot kamp i målet. Han var redningsmand ved flere lejligheder - så det tegner godt, når vi kigger frem mod næste sæson.

 

Højdepunkter:

15 min. - Afslutning Skive - super redning af Tvede, der slår bolden til hjørne.

21 min. - Stefan Hansen helflugter efter dødbold, hvor Skive IK ikke får clearet ordentligt! PERLEMÅL!

25 min - Efter hjørnespark lander bolden hos en Skivespiller, der drejer bolden lige forbi mål.

26 min. - Nøhr spiller Leth, der prikker den frem til en fremstormende Martin Andersen, der sikkert sender bolden i netmaskerne. Der vinkes for offside, hvilket ikke så helt rigtigt ud.

27 min. - Mark Leth, der i dag igen var med i rigtig meget offensivt, suser afsted op langs højrekanten og sender et perfekt indlæg ind til panden af unge Buch, der springer frem og header bolden i kassen. Super flot mål og første "kasse" af vores unge angrebstalent.

29 min. - Igen starter et angreb hos Mikkel Nøhr, der spiller bolden til Richter, der sender den videre til Martin Andersen - igen vinkes der for offside. Denne gang var den vist god nok.

41 min. - Lang følt genial aflevering fra Richter til Nøhr, der tæmmer bolden med brystet - og prikker den forbi en chanceløs målmand i Skive-målet. Sådan skal DET bare gøres. Hvor var det bare lækkert at se på.

43 min. - Skive sender en lang bold frem, der lander mellem Qvist og Stefan - de får ikke rigtig ekspederet bolden væk og Michael Uhre dukker op og lopper den over Tvede til reducering.

PAUSE

56 min. - Leth tager et langt løb og sætter sin direkte modstander af - sål et fint indlæg. Forsvarsspilleren får ikke sendt bolden væk, men lægger i stedet bolden nærmest helt død - altid opmærksomme Martin Andersen opsnapper den og sender den i kassen til 4-1.

67 min. - Skive sender indlæg ind -Emil Zetterquist sender bolden i mål til 4-2. Ærgerligt!

73 min. - Skive viser igen tænder. De trykket et fladt langskud af, men Tvede er igen på plads og slår den til hjørnespark.

76 min. - FCR-forsvaret får ikke afvist og farlige Zetterquist banker bolden ind oppe under overliggeren. Nu bliver det lidt for spændende igen.

78 min. - Buch tæt på med en stor chacne - bolden triller lige forbi modsatte stolpe.

91 min. - Farlig afslutning fra Skive - Tvede må ud i fuld længe for at klare situationen.

92' min. - Valon banker langt ude fra - super afslutning, der dykker - målmand halvklarer men Buch når ikke frem til riposten.

Alle målscorerne fanget efter dagens 4-3 sejr over Skive IK: Oscar Buch (debuterende målscorer i 1. division), Mikkel Nøhr Christensen, Stefan Hansen og Martin Andersen

FC Roskilde - Skive IK 4-3 (3-1)

Lørdag, den 28. maj 2016, kl. 15.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 849

Dommer: Michael V. Jensen

Linjedommere: Troels Nøhr Jespersen & Søren Lehmann 

4. dommer: Jesper Nielsen

 

Startopstilling:

Kasper Tvede

Stefan Hansen

Anders Qvist

Simon Richter

Nikolaj Hansen (anfører)

Mikkel Thygesen

Mikkel Nøhr Christensen

Martin Andersen

Robert Larsen

Mark Leth Pedersen

Oscar Buch

 

Kampforløb:

21' 1-0 Stefan Hansen (FCR)
27' 2-0 Oscar Buch (FCR)
41' 3-0 Mikkel Nøhr Christensen (FCR)
43' 3-1 Michael Uhre (SIK)
56' 4-1 Martin Andersen (FCR)
69' 4-2 Emil Zetterquist (SIK)
76 4-3 Emil Zetterquist (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Anders Qvist Anders Møller Christensen
68' Mikkel Nøhr Christensen Valon Ljuti
80' Martin Andersen Jan Kristiansen

 

Ikke benyttede spillere:

Frederik Schram