Optakt til Vendsyssel FF - FC Roskilde

17. september 2016

Som optakt til den svære udekamp, der venter i morgen, har vi talt med manager Anders Theil for at høre hans kommentarer til kampen.

FCR Web: Efter pointmæssigt den bedste uge, venter der nu et opgør på udebane mod Vendsyssel, hvor vi tidligere har haft det svært - hvad bliver det for en opgave?

Anders Theil: “Jamen det er jo, som du siger, et sted vi har det svært - men hvor vi ofte er meget tæt på at få point. Jeg vil give dig ret i, at vi pointmæssigt har været rigtig tilfredse - spilmæssigt har det dog ikke været så godt som ønsket. Der er ingen tvivl om, at vi skal spille bedre, hvis vi skal have point med hjem fra Vendsyssel. Den måde vi har vundet kampene på, har været på fight og fysik - men Vendsyssel er også et fysisk meget stærkt hold, så vi skal være rigtig gode på bolden.”

FCR WebSelvtilliden er blevet mere fremtrædende, og vi har holdt buret rent i de seneste to ligakampe, hvad betyder det?

Anders Theil“Det betyder rigtig meget at spille til nul - jeg synes også at vores backs og vores midterforsvar har set meget solidt ud, de har ikke givet så mange chancer væk. Fremad Amagers chancer er jo egentlig skud meget langt ude fra. Så er det klart, at vi er begyndt at lave mål og score på vores chancer - det er jo det her med, at hvis vi kan spille til nul, skal vi bare op og lave én enkelt. Det er jo rigtig rigtig vigtigt for os, og selvfølgelig noget vi har arbejdet meget på. Vi vil også gerne være bedre i vores indlægsfase. Mod Fremad Amager havde vi mange indlæg - selvfølgelig Emils indlæg lige ind i panden på Bech var godt, men ellers var resten ikke så gode. Men igen, være bedre på bolden og i spillet.” slutter Anders Theil.