Optakt til Vejle - FC Roskilde

12. november 2015

I morgen eftermiddag står FC Roskildespillerne på bussen og drager til Jylland, hvor der venter en svær udekamp mod den hæderkronede gamle traditionsklub Vejle Boldklub.

Jyderne ligger på 4. pladsen - ét sølle point fra oprykningsstregen - og de er formstærke, da de har vundet deres to seneste Bet25-ligakampe med 3-1 over HB Køge og 3-0 over FC Helsingør.

Vejle Boldklub har nogle farlige folk i front, som FC Roskilde skal være meget opmærksomme på. Anders Kaagh og Thomas Mikkelsen skal man ikke give meget plads foran mål. Simon Nagel er også en farlig herre og han scorede to mål mod FC Helsingør.

FC Roskildes spillere har ikke haft tur i den, her de seneste kampe, i Bet25 Ligaen og har ikke vundet i de seneste syv kampe - hvilket placerer os lige over nedrykningsstregen, fire point foran FC Vestsjælland, der her til aften fik 0-0 mod topholdet Vendsyssel FF.

Men det er bare med at finde taktstokken frem igen, skyde brystkassen frem og så tro på egne evner - evner, som vi alle ved er til stede.

Det bliver et vigtigt opgør og får "De lyseblå" point med hjem, kan vi stadig holde FC Vestsjælland ude i strakt arm og det vil vi jo gerne.

Så der er altså lagt op til et brag af en kamp, når FC Roskilde løber på banen i Vejle i morgen aften. Kick-off er kl. 19:00.

Følg "Nille" på Snapchat

Vi fortsætter med at følge en FC Roskildespiller "på kampdagen" via FC Roskildes Snapchat. I morgen fredag er det den hurtige og altid hårdtarbejdende venstre back/kant, Anders "Nille" Nielsen, der har "stafetten".

"Nille" lægger billeder og kommentarer op i løbet af dagen, så hvis du vil følge med, skal du gå på Snapchat og tilføje "fc_roskilde".

God fornøjelse!