Optakt til Skive - FC Roskilde

Søndag morgen drager FC Roskilde for sidste gang i 2015 til Jylland. Turen går nærmere betegnet til Skive, hvor der venter et yderst vigtigt opgør i efterårssæsonens sidste udekamp.

Skive ligger i øjeblikket to pladser over os med tre point mere. Så en sejr til "De lyseblå" vil gøre en kæmpe forskel, da vi så både kan gå forbi Næstved og Skive.

Når kampen fløjtes i gang kl. 15:00 på Spar Nord Arena i Skive, vil det være et topmotiveret FC Roskilde-mandskab, der står klar på grønsværen. Alle på holdet vil kæmpe med næb og klør for at holde nedrykningsstregen ud i strakt arm. Og alle spillerne ved godt, at de kan meget mere, end de har vist, her den seneste tid - og det er oplagt, at det bliver i de to sidste kampe, inden vinterpausen, at alle sejl skal sættes ind for at slutte godt af og få point ind på kontoen.

Men Skive er et svært hold at spille mod - specielt på deres eget græs. Det skal der ikke herske den mindste tvivl om. Seneste opgør mellem Skive og FC Roskilde endte 1-1 (fredag, den 18. september 2015) og målscoreren, der udlignede for FC Roskilde, var Lars Brøgger Hansen.

Det er svært at vurdere Skives aktuelle form, for de har - ganske som os selv - svinget meget i deres præstationer. Tager man bare de seneste fem kampe i Bet25 Ligaen er de endt med nederlag på 1-0 til HB Køge og Vendsyssel FF, en 1-0 sejr over FC Vestsjælland, 2-1 nederlag til FC Fredericia og en 3-2 sejr over Vejle. Og det er jo ikke til at blive klog på.

Så det må handle om, at vi spiller vores eget spil, skyder brystkassen frem, følger det taktiske oplæg til punkt og prikke, og tror på egne evner. Evnerne er der jo - det har vi set ved flere lejligheder - og de skal nok vise sig igen i morgen.

Vi håber på, at nogle af de trofaste FC Roskilde-supportere finder vej til Skive. Gutterne har brug for al den støtte de overhovedet kan få.

Vel mødt!

Villadsen overtager Snapchatten!

I morgen får I fornøjelsen af Thomas Villadsen, når årets sidste udekamp spilles i Skive. Tilføj "fc_roskilde" og følg med..

Gå til snapchat.com