Optakt til Nykøbing FC - FC Roskilde

11. august 2015

Så er det i morgen, at FC Roskilde spiller første runde i DBU Pokalen.

Modstanderen er Nykøbing FC og kampen afvikles kl. 19:00 på Enelco Arena, Nykøbing Falster.

Nykøbing FC, der til daglig spiller i Kanal Sport Divisionen (tidligere 2. division), har åbnet sæsonen med en 1-0 sejr hjemme over B93. Så de har fået en fin start og holdet forventes at ende efteråret i den øverste halvdel, så de til foråret kommer til at spille med om oprykning til Bet25 Ligaen.

Nykøbing FC har, ud over de mange dygtige spillere som blev nævnt i vores artikel den 6. juli 2015, fortsat lejemålet af HB Køges Samuel Olowabi samt skrevet en 1-årig kontrakt med "vores egen" Casper Andersen, der forlod FC Roskilde her i sommerpausen.

Så der er lagt op til en rigtig spændende og seværdig fodboldkamp med to gode hold, der begge gerne vil have bolden og der begge gerne vil videre til 2. runde af DBU Pokalen, for at se hvor årets pokaleventyr tager dem hen.

Da FC Roskilde er placeret en række over hjemmeholdet, må "De lyseblå" påtage sig favoritrollen - men skulle man forfalde til at tro, at kampen bliver nem, kommer man helt sikkert til at tro om igen.

Vi håber på, at mange Roskilde-supportere finder vej til Falster for at støtte Hele Byens Hold og dermed bliver den uvurdérlige 12. mand som gutterne har så meget brug for.

Vel mødt til pokaldyst på Falster!