Optakt til HB Køge-kampen

Efter 6 kampe uden nederlag, måtte vi desværre forlade banen i Fredericia uden point og et 2-0 nederlag efter en lige kamp, hvor vi faktisk havde bolden mest, havde flest afslutninger og hjørnespark, men skarpheden kostede og derfor tabte vi. Vi skabte de chancer, der skal til og Fredericia havde ikke det store, men var bare skarpe – det var ikke godt nok, og hele truppen og staben er toptændt på revanche.

Heldigvis kommer der nu en hjemmekamp – vi plejer jo at gøre det rigtig godt hjemme i Reden, og det bliver også nødvendigt med en god præstation, såfremt vi skal slå vores rivaler fra HB Køge.

HB Køge er et godt hold, der har spillet med i toppen hele sæsonen.

De har været stabile og har især fået bygget en stærk defensiv op. Dog fik Vejle skudt lidt hul på den stærke defensiv med en sikker 3-0 sejr. Runden inden tabte HB Køge til AB, så de tørster naturligvis også efter en sejr.

Onsdag fik dog en sejr i pokalen med en flot 2-1-sejr over Viborg. Den kamp vil formentlig sidde lidt i spillerne, så vi skal forsøge at spille i højt tempo og få HB Køge-spillerne ud at løbe.

Vi forventer at HB Køge kommer i en 4-4-2, når de forsvarer og en lidt mere fleksibel 4-3-3, når de angriber. Deres defensiv har, som nævnt, tidligere været stærk og fremme har de en række spændende spillere i Rochester-brødrene, Alexander Bah og Jeppe Simonsen.

Kampen bliver som sædvanlig i denne række tæt, og en sejr vil betyde at går forbi HB Køge og dermed får håneretten, så vi glæder os til at komme i kamp og vil gøre alt for at få de 3 point.

Vi er selv lidt ramt på skadesfronten, men vi har en stærk og bred trup, og derfor skal vi ikke komme med undskyldninger – de spillere, som er ude med skader, bliver erstattet af nogle andre fremragende spillere, som er sultne efter at spille, så vi glæder os til at sende et slagkraftigt hold på banen.  

Vi glæder os til at byde HB Køges trænere, ledere og spillere velkommen i Reden søndag.

Der skal også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – vi vil gøre alt for at give jer en god oplevelse og sende HB Køge hjem uden point.

 

/First team coach Rasmus Monnerup

DAGENS KAMPSPONSOR