Så er det nu

Søndag gælder det den meget vigtige kamp mod Brønshøj. Trods de svære vilkår med mange skader og samtidig karantæne til både Casper Grønn og Anders Nielsen, er det nødvendigt at få point på kontoen, når det søndag går løs i den yderst vigtige hjemmekamp.

Efter et par hæderlige kampe hvor indsatsen har været godkendt, desværre uden point til følge, er det nu tid til at få point på tavlen, hvis ikke vi skal have hul op til de overliggende hold. Vi er hårdt ramt af skader og med et par karantæner oven i hatten gør det ikke tingene nemmere med vore smalle trup. I seneste kamp i Randers startede vi inde med vore to U19-spillere Martin Nielsen og Emil Nielsen, begge 17 år, og de leverede begge en godkendt indsats. Så skal man se med de positive briller, får vi i øjeblikket fyldt på vores ekstremt unge talenter.

Brønshøj er et godt og hårdtarbejdende mandskab under ledelse af karismatiske Bo Henriksen. De har spillet ganske solidt og er et svært hold at slå, grundet deres stærke defensiv og altid hårdt arbejdende indstilling. Dog plejer vi at have et godt tag på Brønshøj, hvor vi har vundet langt de fleste indbyrdes opgør og aldrig tabt.

Men skal vi fra kampen med endnu en sejr kræver det hårdt arbejde, at nedkæmpe solide Brønshøj, der faktisk kun har tabt 3 ud 12 turneringskampe. Vi kommer helt sikkert igen til at mangle en række af vore normale stamspillere, men med de gode takter, de helt unge viste i Randers, er der tro på, at vi endelig kan få sat point på kontoen igen.

Kom og støt hele byens hold i den vigtige hjemmekamp, vi har brug for al den støtte vi kan få. Kampen starter kl. 13:00

Vel mødt!

Sportschef Jesper Sommer