Optakt til FC Roskilde - Vejle

Efter søndagens TV-kamp mod FC Helsingør er det igen tid til 1. divisions-bold i Reden. Og det er såmænd endnu en TV-kamp – denne gang mod Vejle.

Kampen mod Helsingør var noget af et drama med en vanvittig afslutning med en scoring af Morten Nielsen dybt inde i dommerens tillægstid. Fantastisk vigtigt at vi kom tilbage og fik et enkelt point, selvom vi naturligvis gik efter alle 3. Rækken er ekstrem tæt, og derfor betød det også meget ikke at tabe kampen, så vi var kommet yderligere efter Helsingør. Samtidig var det også vigtigt, da Helsingør nu ikke har vundet i de sidste fem kampe, ligesom de stadig ikke har vundet på udebane i denne sæson.

Vi var godt tilfredse med første halvleg, men mangler stadig at træffe de rette beslutninger omkring feltet og spille chancerne store – det skal vi være bedre til mod Vejle.

Vejle har været igennem en turbulent tid med mange ændringer. De har fået sammensat en utrolig spændende trup med nogle meget dygtige spillere, som man normalt ikke ser i 1. division. Det tager naturligvis tid at spille en ny trup sammen og Vejle har derfor også været noget svingende i deres præstationer. De har også vekslet en del mellem forskellige systemer, og har endnu ikke en helt klart defineret spillestil. I de sidste par kampe er de vendt tilbage til 4-4-2 og det forventer vi også de spiller i morgen.

De har en række spændende eksotiske spillere, hvor især ”Guti” og Dominic er spillere, der har niveau til mere end 1. division. De har også en række velkendte danske profiler med solid Superliga-erfaring med Anders Egholm, Jakob Schoop & Simon Nagel i spidsen.

Kampen bliver som sædvanlig i denne række tæt, og en sejr vil betyde at vi for alvor kommer op, hvor det er sjovt, så vi glæder os til at komme i kamp.

Vores trup er efterhånden ved at være skadesfri, og derfor er der utrolig hård kamp om pladserne – det kan man se til træning, hvor der bliver arbejdet fremragende. Det skal også komme os til gode i kampene.

Vi glæder os til at byde Vejles trænere, ledere og spillere velkommen i Reden torsdag.

Der skal også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – vi vil gøre alt for at give jer en god oplevelse.  

 

/First team coach Rasmus Monnerup