Optakt til FCR - Skive IK

Efter søndagens godkendte indsats mod rækkens tophold, Vendsyssel FF, får FC Roskilde på søndag besøg af Skive IK, der for tiden frister en tilværelse i den stik modsatte ende af tabellen.

Det skal man dog under ingen omstændighede tage fejl af, for Skive IK har mange kvaliteter og en masse at spille for. Så hvis gutterne undervurderer gæsterne, er det uden for enhver tvivl, at det kommer til at give os problemer.

Skive IF har spillet mange uafgjorte kampe, og langt de fleste af deres nederlag har været med et enkelt mål. Til trods for deres nuværende placering, er de ikke én eneste gang i sæsonen blevet "kørt over" og har tabt med mere ene to mål. Det vidner om et vist niveau og en udpræget sejlivethed, omend de måske nok er ramt på selvtilliden for tiden. Mangler man selvtillid - og det ved alle hold - så er det ofte "stolpe ud". Men det kan pludselig vende.

Det er muligt, at Skive IK's spillere lige nu er "sårede dyr" - men som bekendt, kan de være livsfarlige - så Ørnene skal være varsomme, kloge og yde deres ypperste, hvis der skal point på kontoen igen. Det må stå lysende klart for alle.

I FC Roskilde-truppen lyder der positive meldninger fra sundhedsstaben. Det er ingen hemmelighed, at flere offensive spillere har døjet med skader, eksempelvis Mikkel Nøhr Christensen, Emil Nielsen og Morten Nielsen. Et par af disse viser fin fremgang på træningsbanen og kan være i spil til Skive-kampen. Men intet er endnu sikkert.

Kampen afvikles i Roskilde Idrætspark på opvisningsbanen - så det bliver dejligt endelig at kunne spille forårets første "rigtige" hjemmekamp.

Vi håber på stor tilslutning og opbakning til gutterne - der bliver brug for det, når det for alvor går løs ved kick off, kl. 13:45.

Vel mødt!

Du kan her høre interviewet med cheftræner Rasmus Monnerup, der kan spore mere selvtillid i gutterne, hvilket bliver vigtigt til søndagens kamp.

Dagens kampsponsor: Roskilde Kommune

Dagens kampboldsponsor: TOMRA