Optakt til FCR - Skive

10. juli 2020

Efter tre nederlag i de seneste tre opgør, skal skuden vendes søndag mod Skive IK. Vi har fanget cheftræner, Martin Jungsgaard, til en snak om situationen og søndagens kamp.

 
FCR Web: 
Først om fremmest, tre nederlag på stribe. Hvordan synes du det har set ud?
 
Martin Jungsgaard:
“Det har desværre på ingen måde været tilfredsstillende. Vi har været noget mærket i kampene, og så er vi generelt mærket af, at vi slet og ret er for få. Der trækkes således hele tiden store veksler på de samme spillere. Samtidig skal det dog også nævnes, at de tre hold, som vi har tabt til, alle tre er fuldtidsmandskaber, som afgjort har en kæmpe fordel ved det pressede kampprogram, i form af flere spillere, restitutionstid samt ressourcer.”
 
FCR Web:
Det er ved at være alt eller intet, i forhold til chancen for overlevelse i NordicBet Ligaen. Hvordan ser du på situationen?
 
Martin Jungsgaard: 
“Man skal jo være mere eller mindre fanatisk for ikke at kunne se, at det strammer til. Vi skal have maksimumpoint, uden de andre evner at tage point. Der er intet andet for end at tage én kamp ad gangen. Vi skal forholde os til at løse den opgave lige foran os. Alt det andet kan vi alligevel ikke gøre noget ved.”
 
FCR Web:
Søndag hjemme mod Skive IK, hvad er opskriften på tre livsvigtige point?
 
Martin Jungsgaard: 
“Vi skal først og fremmest være meget klar og bevidste om, at det bliver endnu en hård kamp. Dernæst skal vi være tålmodige og ikke mindst intelligente. Skive er vanvittig godt defensivt organiseret og giver meget lidt væk i kampen. De er bevidste om egne kvaliteter og ditto mangel på samme, hvorfor de dygtigt gør kampene simple. Vi skal derfor spille med stor omtanke og god organisation samt være bedre særligt i det defensive arbejde, hvor alle skal deltage med fuldt engagement. Endelig skal vi omsætte flere af de muligheder, vi hver gang evner at tilspille os.“