Optakt til FC Roskilde - HB Køge

Fredag er det tid til, at FC Roskilde rejser sig og viser hvad holdet består af, efter den triste indsats i søndags mod FC Fredericia.

Både HB Køge og FC Roskilde har fået en lidt blandet start - FC Roskilde ligger med tre point efter de første to kampe og HB Køge har kun skrabet et enkelt point til sig. De tabte den første kamp 1-0 i Lyngby og spillede søndag 1-1 mod Skive på Herfølge Stadion.

Det bliver et brag af en kamp - som det næsten altid gør, når FC Roskilde møder ærkerivalerne fra HB Køge - og alle i FC Roskildes trup, såvel spillere som trænerstab, kender kun alt for godt HB Køges styrker. Spillestilen, som trænerteamet Henrik Pedersen og Kim Daugaard praktiserer, er højt pres over hele banen og højt tempo i alt hvad de laver - og det gør dem svære at håndtere, hvis man ikke selv flytter bolden hurtigt rundt, så man kommer ud af presset. Men gør man det, er der bestemt også muligheder.

FC Roskilde skal finde tilbage til spillet fra premierekampen mod FC Helsingør, hvor Roskilde spillede sig frem til chancer - og scorede på dem - og samtidig blev der lukket fint af i bagerste kæde. Det skal være os, der har bolden og initiativet.

Men der er ingen tvivl om, at kampen bliver spændende og bare det faktum, at vi ikke har haft det store held mod netop HB Køge de seneste kampe, vi har mødt dem, vil helt givet være med til at sikre, at FC Roskildes spillere er sultne og topmotiverede lige fra første dommerfløjt.

Kampen starter kl. 19:00 og vi håber, at mange trofaste FC Roskilde-supportere er klar på lægterne med deres uvurdérlige støtte.

Vel mødt!

Anders "Nille" Nielsen fra forårets kamp mod HB Køge. Her trak HB Køge det længste strå og vandt 2-0 på eget græs - men på fredag er der lagt i kakkelovnen til revanche.