Optakt til FC Roskilde - FC Helsingør

Efter en kort sommerpause, skyder FC Roskilde Bet25 Ligaen i gang i Roskilde Idrætspark og premierekampen spilles mod oprykkerne fra FC Helsingør.

Det er altid svært at spille mod oprykkere, der jo helt naturligt på den ene side er yderst motiverede for at levere en god indsats og samtidig kender man ikke helt niveauet, når holdet er rykket en række op. Så man ved ikke helt hvad man møder - men spændende bliver det.

FC Roskilde skal holde fast i holdets egen stil og vise hvilke styrker man indeholder. Og så skal der kæmpes en vis legemsdel ud af bukserne, så vi kan få en bedre efterårssæson, end sidste sæson - og det er vigtigt at komme godt fra start.

FC Helsingør har en stærk trup, der blandt andet tæller navne som Ricki Olsen, Mads Laudrup, Klaus Lykke og målsluger Martin Koch. Endvidere har de hentet flere forstærkninger i sommerpuasen, så FC Helsingør står stærkt og de har en stærk tro på, at holdet er stærke nok til at klare sig Bet25 Ligaen. Tropperne styres af cheftræner Christian Lønstrup.

FC Roskilde har måtte sige farvel til flere spillere i sommerpausen, herunder Christian "Greko" Jacobsen, der blev solgt til Brøndby, men har også fået forstærkninger ind. Det er en fornøjelse at byde velkommen til Mikkel Nøhr Christensen fra Brønshøj, Martin Andersen fra Lyngby, målmand Thomas Villadsen fra FC Vestsjælland og senest profilen Jan Kristiansen, der næppe behøver yderligere præsentation.

Vi byder FC Helsingør, dommere, tilskuere og sponsorer velkommen til sæsonpremiere i Roskilde Idrætspark og ønsker alle en god kamp.

Der er kick-off kl. 13:00

Vel mødt!