Optakt til FC Vestsjælland - FC Roskilde

Søndag skal FC Roskilde møde det ene nedrykkerhold fra sidste sæsons superliga, FC Vestsjælland.

Kampen spilles på Harboe Arena i Slagelse og der er kick-off kl. 15:00.

FC Roskilde skal genfinde det gode spil fra Horsenskampen, men skal så bare være mere effektiv, når chancerne byder sig. FCV har ikke fået en særlig god start på sæsonen 2015/2016 - og de ligger aktuelt på sidstepladsen med to point for fire kampe - men det skal man ikke lade sig snyde af. AC Horsens lå også sidst, da vi mødte dem.

Og et hold som FCV har så meget kvalitet, at det kun bør være et spørgsmål om tid, inden de får "hul på bylden" - men lad os håbe, at det ikke lige bliver på søndag. Ser man på deres trup vælter det frem med prominente navne - i flæng kan nævnes Thomas Mikkelsen (målmand), Morten "Molle" Rasmussen, Morten Bertolt (som vi alle kender), Anders Due, Marc Dal Hende, Anders Kure, Felfel, Rochester og Randrup - ja, det siger sig selv, at det aftvinger respekt. Tropperne ledes af cheftræner Michael Hansen, som heller ikke behøver yderligere præsentation.

Men omvendt lyver tabellen som bekendt aldrig - og måske er det et godt tidspunkt, at møde FCV - det vil kun tiden vise - men de mangler i hvert fald lidt selvtillid og føler sig måske lidt mentalt såret. Så det er op til "De lyseblå", at sørge for, at der ikke bliver givet ved dørene og at boldene bliver sparket i kassen, når mulighederne kommer.

FC Roskildes Jan Kristiansen og keeper Thomas Villadsen har det lidt særlige forhold til FCV, at de begge spillede der i sidste sæson. Villadsen har stadig kontrakt med FCV og er, som bekendt, udlejet til FCR. Ronnie Bendtsen og Mark Leth Pedersen har også tidligere spillet for FC Vestsjælland.

Vi håber, at mange FC Roskilde-supportere tager turen til Slagelse og støtter gutterne i dette brag af en kamp mellem to sjællandske traditionsrige klubber.

Vel mødt!

Her kan du høre, hvad cheftræner Anders Theil har at sige om søndagens opgør mod FC Vestsjælland.