Optakt til FC Roskilde - Vejle Boldklub

FC Roskildes spillere har afsluttende træning til formiddag, inden morgendagens vigtige kamp i NordicBet-ligaen. Det bliver spændende at se, hvem cheftræner Anders Theil vælger til start 11'eren. Vanen tro bliver det først offentliggjort en time før kampstart.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når den gamle legendariske klub fra Vejle løber ind på banen i Roskilde Idrætspark, hvor de lyseblå vikinger står klar til at "tage pænt imod".

Vejle ligger, som vi selv, i den nederste halvdel af tabellen - hvilket formentlig ikke lige er den start på sæsonen, som de selv havde forventet - så de vil helt klar have point med hjem fra Roskilde. Vejle har dog fire point, hvor vi har et enkelt. De tabte den seneste kamp med 1-3 på hjemmebane til HB Køge (som vi selv møder på fredag), så de tørster efter at vise noget mere. Men det er FC Roskilde forberedt på.

FC Roskilde har også behov for point, da holdet stadig har den første sejr til gode. Vejle Boldklub er absolut en særdeles stærk modstander, der aftvinger stor respekt, men vi har mange gange set, at når vi møder hold, der på papiret er favoritter, får det det bedste frem i "de lyseblå". Det håber vi også sker i morgen.

Vi håber også på den sædvanlige store støtte fra vores trofaste og loyale FCR-supportere på tilskuerlægterne. Denne uvurdelige "12. mand" bliver en stor hjælp for gutterne, når fløjten lyder til kampstart.

I dette interview kan du høre hvad cheftræner Anders Theil har at sige op til kampen mod Vejle Boldklub.

• Vel mødt til bold i Roskilde Idrætspark!