Optakt til FC Roskilde - Vejle Boldklub

Når FC Roskilde og traditionsrige Veje Boldklub tørner sammen i morgen aften, er det anden gang på mindre end en uge, at "De lyseblå" møder et af Bet25 Ligaens oprykkerkandidater - endnu et jysk tophold - i et brag af en fodboldkamp.

Vejle Boldklub tabte overraskende et skridt i topstriden, da holdet senest tabte hjemme med 2-3 til FC Helsingør, men vil helt givet give alt, for hurtigt at komme tilbage og fastholde deres oprykningskandidatur. Forårets første syv spillede kampe har budt på op- og nedture for "de røde" fra Vejle - så de har ikke vist skræmmende stabil styrke. Dog skal der ikke herske tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste, hvis sejren skal i hus - en sejr som spillerne hungrer efter, ikke mindst efter det ærgerlige nederlag til AC Horsens i kampens døende minutter i søndags.

Vejle Boldklubs trup råder over en del spillere med stor kvalitet. Eksempler på dette er navne som Stankov, Norouzi, Kielstrup, Thychosen, Sivebæk, Nagel og Kure - og man kunne sådan set godt blive ved lidt endnu.

Vi har selv leveret svingende præstationer i foråret, men vi ved alle, at hvis den planlagte taktik efterleves, og gutterne skyder brystet frem og bider tænderne sammen, ja så kan vi sagtens spille op med alle hold i rækken.

Så alle forudsætning er til stede for at det bliver en spændende og seværdig kamp, vi kommer til at overvære i morgen.

Vel mødt!