Optakt til FC Roskilde - Nykøbing FC

Så er det blevet tid til sidste hjemmekamp i 2016

2016 har været et godt år i Reden. Vi har kun tabt tre kampe på hjemmebane i 2016 – inklusiv kvartfinalen i pokalturneringen mod Aab. Det er godkendt, og det betyder meget for os at præstere godt på hjemmebane foran vores fans.

Sidste søndag havde vi en god dag i Sundby trods en vanvittig bane, som var stenhård og frossen i den ene side af banen. Men vi spillede efter forholdene og vandt fortjent 3-1 i en vigtig kamp mod et stærkt Fremad Amager-hold. Det betyder at vi står med en super mulighed for at slutte sæsonen stærkt af og ligge helt i toppen ved jul. Det kræver en sejr over dagens gæster fra Nykøbing FC.

Nykøbing FC har gang i et meget spændende projekt med en række spillere med lokal tilknytning ledet af dygtige og sympatiske Jens Olsen. De har en række store profiler med stor erfaring fra såvel 1. division som Superliga. Defensiven er bygget op om store Mads Ibenfeldt og Casper Andersen, som vi jo kender godt fra hans tid hos os. Offensivt tæller deres trup profiler som Anders Due, Lars Pleidrup og Joachim Wagner, så vi skal være dygtige såvel offensivt som defensivt, hvis vi skal have de 3 point.

Simon Richter har afsonet karantæne, og Andreas Lissau, Valon Ljuti, Mikkel Thygesen, Bo Storm og Anders Nielsen er alle klar igen, så vi står med en super stærk trup, når man kombinerer dem med de spillere, der leverede fremragende på Amager. Vi har trænet fremragende hele ugen, og selvom vi er tæt på vinterpausen er folk virkelig sultne og den hårde konkurrence om pladserne holder folk skarpe – det skal vi have overført til banen. Lykkes vi med det, står vi med gode muligheder for de 3 point.

Vi glæder os til at byde Nykøbing FC’s trænere, ledere og spillere velkommen i Reden søndag.

Der skal også lyde et velkommen til dommerne samt til vores trofaste fans – vi vil gøre alt for at give jer en god oplevelse og dermed en tidlig julegave. Vi vil også benytte lejligheden til at ønske alle en god jul og et godt nytår – tak for støtten i 2016. Vi glæder os til at ser jer igen i 2017.

 

/First team coach Rasmus Monnerup