Optakt til FC Roskilde - Fremad Amager

Lørdag, den 17. marts 2012 (kl. 11:30 på kunstgræsbanen i Himmelev) spilles vintersæsonens næstsidste træningskamp .

Kampen står imod Fremad Amager, der har den tidligere FC Roskilde-cheftræner Martin Jungsgaard ved roret, samt den tidligere FC Roskilde-spiller Rene "Puden" Rasmussen som assistenttræner.

Spillertruppen hos Fremad Amager tæller tidligere FC Roskilde-spillere som målmand Martin Johnsen, Jamil Fearrington, Jacob "Arno" Andersen samt Philip Bank. Så der er lagt op til en spændende kamp.

For FC Roskildes vedkommende bliver det interessant, om holdet kan fortsætte de fine takter fra sidste weekends 2-0 sejr over AB.

Som optakt til kampen, har FCR Web talt med cheftræner Carsten Broe:

 

 FCR Web: Hvordan ser det ud med truppen op til kampen på lørdag?

 Carsten Broe: Som det ser ud lige nu, er det kun Tobias som ikke er klar til kamp på lørdag.

 

FCR Web: Det er opløftende at se hvordan holdet og især de unge spillere udvikler sig i øjeblikket - hvad kan vi forvente os af holdet på lørdag?

Carsten Broe: Forhåbentlig en yderligere udvikling af holdet. Jeg forventer også helt klart at kunne se, at vi nærmer os turneringsstarten, hvad det så indebærer af intensitet på holdet.

 

FCR Web: Vores to U/19-spillere, Martin og Emil, præsterede på et højt niveau i søndags - har du også planer om at sende dem i kamp på lørdag?

Carsten Broe: Ja, helt klart! Når de spiller på det niveau, som de gjorde imod AB, bliver de svære at komme uden om på holdkortet. Hvis ellers de holder niveau i løbet af ugen, starter de også inde på lørdag.

 

FCR Web: Du har lagt stor vægt på at holdet skal forbedres i organisationen her i opstarten - hvor synes du vi mangler forbedringer på det område?

Carsten Broe: Tempoet i selve organisationen kan sagtens løftes, og det arbejder vi stadig på, og så er der altid en masse små detaljer som kan forbedres.

 

FCR Web: Vi er tre uger fra turneringsstarten - hvordan ser den fysiske form ud?

Carsten Broe: Vi har haft lidt sygdom i truppen, så formen er lidt ustabil, men ikke værre end at vi bør kunne fange den inden turneringsstarten.