Optakt til FC Roskilde - FC Helsingør

Når FC Roskilde løber på banen i morgen kl. 15:00 i Roskilde Idrætspark, er det sidste gang i dette forår - og sidste gang i 2. division, da den jo, som bekendt, står på NordicBet-ligabold efter sommerferien.

I sådan en sidste kamp i sæsonen, hvor oprykningen er afgjort, vil der altid være en risiko for, at noget af holdets sædvanlige intensitet kan mangle lidt - men omvendt vil alle på og omkring holdet gerne slutte flot af på hjemmebane med en sejr, så hele byens hold og alle omkring holdet, supportere og sponsorer kan fejre oprykningen.

FC Helsingør var det sidste hold FC Roskilde tabte til, inden den flotte stime på 20 sejre i træk begyndte. Det blev (den 15. september 2013) til en 3-1 sejr FC Helsingør. Alene det må være en motivationsfaktor for FC Roskilde-spillerne.

I dette interview kan du høre hvad cheftræner Anders Theil har at sige om kampen og om de spillere, der ikke fortsætter i FC Roskilde efter den korte sommerpause.

FC Roskilde-legenden Christian "Crille" Hansen takker jo desværre af, når kampen i morgen er afsluttet. Hør hvad han har at sige til kampen og til sin afsked med "de lyseblå".

Vi kommer til at savne dig og din måde at være på. Fra webredaktionen vil vi også ønske dig held og lykke fremover - og sige dig tak for alt!