Optakt til FC Roskilde - AC Horsens

5. november 2015

I morgen er det tid til at rejse sig efter søndagens energiforladte kamp i næstved, der som bekendt kostede FC Roskilde et smerteligt nederlag på 2-1. Det enlige mål blev sat ind af Mikkel Nøhr Christensen.

AC Horsens p.t. ligger på 3. pladsen og har altså sat sig på den ene af de eftertragtede oprykningspladser - og den vil de formentlig gøre alt for at beholde. Så "De lyseblå" må forvente en topmotiveret modstander, når "De gule" fra AC Horsens løber på banen i Roskilde Idrætspark fredag aften.

Den karismatiske cheftræner, Bo Henriksen, er ved at have fået styr på tropperne og holdet fik senest 0-0 mod FC Helsingør i en kamp, som "De gule", efter eget udsagn, skulle have vundet stort. De misbrugte et hav af chancer.

FC Roskilde har klart spillet bedst, når kampene er foregået på hjemmebanen, og det håber vi gentager sig. Man må forvente, at gutterne er yderst opsatte på at vise, at kampen i Næstved var "en smutter" og en kamp, der hurtigt skal glemmes. De skal have viljen til at arbejde for hinanden tilbage, de skal være disciplinerede, og de skal være målsøgende og holde humøret højt i alle 90 minutter + tillægstid.

Sker det, så kan FC Roskilde lave et godt resultat.

FCR-supporterne er her en vigtig brik - den uvurdérlige støtte, der kommer fra lægterne løfter spillerne og giver et ekstra rygstød.

Det bliver ekstra vigtigt i morgen - for der SKAL point på kontoen.

Vel mødt til fodbold i Roskilde Idrætspark!

Følg Bajram på Snapchat

Som mange sikkert allerede ved, kan man følge en ny FC Roskildespiller på Snapchat til hver kamp. I morgen er det Bajram Fetai.

Bajram lægger billeder og kommentarer op i løbet af dagen, så hvis du vil følge med, skal du gå på Snapchat og tilføje "fc_roskilde".

God fornøjelse!

Statistik


 
  Antal kampe Vundet Uafgjort Tabt Målscore
RB 1906 - Horsens fS 16 7 3 6 27-18
RB 1906 - AC Horsens 2 0 1 1 0-3
RB 1906 - AC Horsens II 4 1 1 2 7-8
FC Roskilde - AC Horsens 6 2 0 4 6-11
I ALT 28 10 5 13 40-40